UŠLI KAO NAJVEĆE ZVEZDE, A POKAZALI DA SE PLAŠE BAROVACA: Vasići nisu smeli da se zamere učesnicima pa uradili OVO!
Foto: KURIR TELEVIZIJA

šok

UŠLI KAO NAJVEĆE ZVEZDE, A POKAZALI DA SE PLAŠE BAROVACA: Vasići nisu smeli da se zamere učesnicima pa uradili OVO!

Stanislava je poznata kao mirna i staložena osoba koja nije došla u rijaliti kako bi se svađala već kako bi zaista radila

Objavljeno:

Večeras se u Baru organizuju nominacije, a samo od vas zavisi ko će ostati, a ko dobiti otkaz na poslu iz snova.

Ksenija Kranjec je prva nominovana, dok će drugu vruću stolici zauzeti Stanislava Kuridža.

Stanislava je poznata kao neko ko se najbolje pokazao na poslu. Njene veštine i znanje koje poseduje podgili su Bar na noge, te je i ona sama priznala da je Bar profitirao najviše u nedelji kada je ona bila vođa.

Stanislava je poznata kao mirna i staložena osoba koja nije došla u rijaliti kako bi se svađala već kako bi zaista radila.

Ona je svojim kulturnim ponašanjem pokazala kako treba da se ponaša osoba koja je odgovorna i koja je došla da radi posao, a ne da od sebe pravi rijaliti cirkuzanta.

Podsećamo, Vasići su bili ti koji su nominovali u nedelji za nama, a upravo su oni Stanislavu stavili pred konačni sud naroda.

1 / 1 Foto: Printscreen

Mnogi gledaoci su bili razočarani ovom odlukom, obzirom da su Vasići ušli kao rijaliti zvezde, a potom pokazali da nemaju dovoljno hrabrosti da se zamere drugim cimerima.

Oni su izabrali Stanislavu kao nekoga ko treba da izađe samo iz razloga jer nije bila prisutna fizički u rijalitiju, već je provodila vreme u izolaciji zbog korone.

Da li je ovo zaista potvrda da Rada i Rade ne smeju reći ništa negativno učesnicima ostavljamo na vama da sami procenite.

Rijaliti Bar
foto: Kurir Tv

Ono što je važno i što nikako ne smete zaboraviti je činjenica da je izbacivanje večeras u 22:45h i da samo vi vašim glasovima možete sačuvati osobu nominovanu za izbacivanje.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/BALKAN REALITY

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.