RADA I RADE SU UŠLI U NOVI RIJALITI, A NJIHOVI SINOVI I DALJE PATOSIRAJU SVE: Evo kako danas izgledaju Mika i Giba!
Rada i Rade Vasić, Foto: Print Screen Youtube/BALKAN REALITY

hit!

RADA I RADE SU UŠLI U NOVI RIJALITI, A NJIHOVI SINOVI I DALJE PATOSIRAJU SVE: Evo kako danas izgledaju Mika i Giba!

Sprema se haos za vikend!

Objavljeno:

Rada i Rade Vasić su postali omiljeni rijaliti likovi čim su se pojavili u "Velikom bratu", a zatim i "Zadruzi", a sada su rešili da se pojave u još jednom rijaliti formatu "Bar" i da naprave pravi dar mar.

1 / 7 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Svi su ih oduševljeno dočekali, sa širokim osmehom na licu, a par sprema i lude žurke za petak i subotu. U petak će domaćica biti Rada sa svojim karaokama i trubačima, a u subotu će Rade napraviti žurku gde će se slušati odlična romska muzika.

Ono što je još zanimljivo kod ovog para su i njihovi poznati sinovi, Mika i Giba, koji su inače blizanci čije je ponašanje poprilično kontroverzno.

Miku i Gibu Vasić, blizanci i frizeri iz Velike Plane, javnost je imala prilku prvi put da gleda u rijalitiju “Veliki brat” 2015. godine.

Iako su se u toj sezoni dogodili brojni sukobi i skandali, braća su se zbog svog drugačijeg izgleda izdvojila iz mase učesnika, a njihova lica su ostala prepoznatljiva i dan-danas. Uvek su voleli da nastupaju ispred kamera, a takođe i da se preruše u žene.

Evo kako izgledaju danas poznati blizanci:

1 / 5 Foto: Kurir/ M.T.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Mika i Giba danas izgledaju gotovo isto kao nekad, te ih nije teško prepoznati.

Rada Vasić, Mik i Giba
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.