FILIP CAR IZABRAO DALILU PRED SVIMA!
Filip, Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

DA LI JE MOGUĆE?

FILIP CAR IZABRAO DALILU PRED SVIMA!

Oni koji se prave paetnim, a nisu...

Objavljeno:

Filip Car bio je sledeći ukućanin koji je glasao za tri zadrugara koja se najviše prave pametni, a to nisu.

- Dobar dan vama i gledaocima. Mislim da je kliše da su inteligencija i pamet dva ista pojma, a to su totalno dve različite stvari. Naveo bih sebe, inteligentan sam a ne vučem pametne poteze. U hiljadu situacija sam ispao glup koje pametan čovek ne može da uradi. Bez obraloženja bih naveo Gruju, Dalilu i Dejana. Nikola kaže da ima divnu ženu i decu a onda uradi sve ovo. Ako si u teoriji 49 puta govorio da ona nije za tebe a upustio si sa njom u sve. Dejan je isto u teoriji pametan, a u praksi radi sve suprotno. Bilo bi dobro da se obraloži svoje mišljenje, ali ne može to ovde, kad svi urlaju - govorio je Car.

- Prva osoba neka bude Nevena - navela je Ana Spasojević.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Baviš li se nekim u ovoj kući, a da to nisam ja? - rekla je Nevena.

- Nevena jer sluša Irmine instrukcije, a ona je ujedno i druga osoba na mojoj listi. Ko god da joj kaže nešto ona odmah skače. Treća osoba neka bude Sale glumac ili Mihić, ali više Mihić. Demantovan je sa svih strana, poziva se na ljude koji se ograđuju od njega - navela je Ana.

- Pamet je i kada razumeš ono što čuješ. Pamet su i potezi u određenim situacijama. Mnogi ljudi se kače ovde na mene jer žele da ispadnu pametni. Evo i Janjuš pokušava da bude pametan u ovoj sezoni a nije. Palamudi mnogo ali u prazno. Milica isto spada u ovu kategoriju, pokušava da izominira a pojma nema. Pokušava da izmeni sliku o sebi a nikako joj ne ide. Bolja da se zahvali ovom čoveku što joj je dao pažnju i od seljančure napravio neko ime. Ne mogu da kažem da je Dalila druga osoba, bez obzira što nismo u dobrim odnosima. Kada srce vodi u životu, tu nema mnogo pameti i to je normalno. Ona je itekako pametna, ali je emocije čine drugačijom. Dino, isto palamudi a ozbiljno je glup. Sve što je do sada uradio ništa nije pametno pokazao. Treća osoba - govorila je Irma.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.