VEČERAS ĆE UČESNICI RIJALITIJA BAR DRHTATI!Izazovi su obeležili nedelju za nama,a neko će sada ZAUVEK NAPUSTITI ŠOU
Foto: Espreso

neizvesno

VEČERAS ĆE UČESNICI RIJALITIJA BAR DRHTATI!Izazovi su obeležili nedelju za nama,a neko će sada ZAUVEK NAPUSTITI ŠOU

Gledajte Bar uživo na Kurir televiziji večeras od 20.45.

Objavljeno:

Atmosfera u rijalitiju "Bar" se iz dana u dan sve više i više zahuktava, a večeras je došao trenutak gde će takmičari prisustvovati prvom izbacivanju u ovoj sezoni, tako da će neko od njih zauvek napustiti rijalliti, a podsetimo da je Ivana diskvalifikovana pri fizičkom nasrtaju na Maju, što je produkcija oštro kaznila i hitno reagovala.

Trenutno u stanu je 14 takmičara i svi oni se bore za glavnu nagradu od 30.000 evra, ali pre toga treba da pokažu red, rad, disciplinu, spremnost i dobru zabavu, a pre svega da osvoje simpatije gledalala i time pridobiju što veću podršku i glasova.

Takmičarka Dejana, koju je ekipa izabrala za favorita, večeras će morati da otkrije ime učesnika za kojeg smatra da se nije najbolje snašla u rijalitiju i tako se pridruži Milici Radovanović koju je već izglasala ekipa Bara.

Produkcija spremila intrigantna iznenađenja koja će potpuno promeniti dinamiku takmičenja.Gledajte Bar uživo na Kurir televiziji večeras od 20.45.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Bonus video:

02:27

Svratite na kafu u Bar! Ovo su termini kada možete da svratite

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.