HISTERIJA, FIZIČKI NASRTAJ, SUZE I NEVIĐENE SCENE U RIJALITIJU "BAR": Ne propustite novu epizodu na Kurir TV!
Foto: Printscreen Kurir televizija

ŠOK EPIZODA

HISTERIJA, FIZIČKI NASRTAJ, SUZE I NEVIĐENE SCENE U RIJALITIJU "BAR": Ne propustite novu epizodu na Kurir TV!

Diskvalifikacija zbog nasilja samo je jedan segment večerašnje epizode, kako su naši BARovci reagovali ali i kako napreduje priprema za nastup Milice Todorović i veliko otvaranje gledamo od 20:45 na KURIR televiziji.

Objavljeno: 17:37h

Bar večeras otvara vrata svima koji žele nezaboravnu zabavu i žurku, a za to će biti zadužena velika muzička zvezda Milica Todorović. Pre toga, produkcija je izdala saopštenje da je takmičarka zbog fizičkog nasrtaja na cimerku diskvalifikovana, obzirom da je to strogo kažnjivo pravilo, tako da će se bilo kakav vid nasilja odmah sankcionisati, jer cilj rijalitija "Bar" su red, rad, disciplina, pozitivna energija i racionalno takmičenje.

U večerašnjoj epizodi ćete imati priliku da pogledate okršaj između dveju učesnica, ali isto tako hitan ulazak voditeljke pomenutog rijalitija.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen Kurir televizija

Na osnovu svega možemo zaključiti da će vas večerašnja epizoda prikovati uz male ekrane, a na Kurir televiziji ćete moći da ispratite sve delove.

U prilogu ispod pogledajte prilog šta vas sve očekuje u četvrtoj epizodi.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebok i YouTube!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvaraju sutra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen Kurir televizija

Bonus video:

25:51

BAR - Pregled dana - 2. deo 23.12.2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.