ZAR VEĆ?! Atraktivna plavuša MORA DA BUDE INTIMNA SA NJIM, već je počela da ga PIPKA!
Počelo je, Foto: Kurir tv

hit!

ZAR VEĆ?! Atraktivna plavuša MORA DA BUDE INTIMNA SA NJIM, već je počela da ga PIPKA!

Nemaju mira!

Objavljeno:

Nije prošlo ni 15 minuta od ulaska prvih takmičara a Kristina, koja je već pokupila simpatije muške populacije zbog svog burnog poprsja, već je počela da pipka Davora.

Rijaliti BAR
foto: Kurir tv

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE!

Cimerke Maja i Kristina udobno su se smestile u Bar kada je Davor ušetao u jednodelnoj pidžami koja liči na plišanu igračku.

- Ja sam Davor drago mi je - pozdravio se Davor sa svojim cimerkama.

Rijaliti BAR
foto: Kurir tv

- Jel realno ovo, jel moguće, pazi ću sa ovim da spavam - rekla je Kristina Davoru presrećna zbog njegove odevne kombinacije.

- Misliš da ćeš da spavaš sa njim? - upitala je Maja cimerku Kristinu.

- Ne, ubiće me mama. Izvini što te pipam, nismo se ni upoznali ali ja ne mogu da verujem, jel realno ovo. Ja sam bolesno opsednuta, molim te okreni se. Hoćeš li mi nekada pozajmiti to da spavam u tome - uporno se Maja obraćala Davoru koji je u tom momentu već bio sa druge strane šanka.

1 / 4 Foto: Kurir TV

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.