BILA JE U RIJALITIJU, ALI NIJE VIDELA NIKADA OVAKO NEŠTO: Njena reakcija kada je čula za PRAVILA u Baru je HIT
Milena, Foto: Milica Stanimirović

OPA!

BILA JE U RIJALITIJU, ALI NIJE VIDELA NIKADA OVAKO NEŠTO: Njena reakcija kada je čula za PRAVILA u Baru je HIT

Pevačica je tokom cele večeri bila jako dobro raspoložena.

Objavljeno: 13:41h

Najuzbudljiviji rijaliti u regionu "Bar" počinje u utorak 21.12. na Kurir televiziji. Na koktelu upriličenom povodom početka rijalitija koji je bio sinoć pojavili su se brojni poznati, a među njima je bila i poznata pevačica Milena Ćeranić.

1 / 6 Foto: Milica Stanimirović

Milena je došla najpre da podrži svoju prijateljicu Jelenu Nikolić, koja je inače i voditeljka novog rijalitija Bar. Pevačica je otkrila svoje mišljenje o ovom projektu i činjenici da je ovaj rijaliti skroz drugačiji od ostalih, budući da postoji interakcija sa publikom.

-Svi projekti u kojima je Jelena su potpuno drugačiji i prezanimljivi. Ovaj rijaliti je bliži realnom životu, a ne kao, ztvoren si, a ne znaš šta se dešava "napolju". Ovo je super, jer ti snimaju reakciju kad ti neko kaže nešto ružno, da vidimo kako ćeš se poneti u takvoj situaciji. To je prava stvar- izjavila je Milena uzbuđeno nakon što je saznala za pravila u Baru.

Upitali smo Milenu da li ima neki savet kako treba da se ponašaju takmičari u rijalitiju , budući da je ona bila učesnik u jednom formatu pre par godina.

-Za ponašanje nema pravila, ono što je bitno je da nikada ne razmišljaju da se dopadnu publici. Nego treba da rade ono što im se radi - rekla je pevačica za Espreso.

Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.