POSLE OVE IZJAVE SVIMA SU "PALE VILICE"! U Zadruzi pravio HAOS oko jedne stvari
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

hit

POSLE OVE IZJAVE SVIMA SU "PALE VILICE"! U Zadruzi pravio HAOS oko jedne stvari

Raspodela budžeta je u toku!

Objavljeno:

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa je Anđela Đuričić. Ona je odlučila da ne štedi reči i svim zadrugarima pokaže zube i suoči ih sa svojim mišljenjem. Sledeći mali budžet je dala Stefanu Mihiću:

-Ti si jedna od osoba kojoj ja u oči vidim lošu nameru, kada god si pokazao da si fin onda sam videla da imaš lošu nameru. Pričao si da sam te vređala, ja te nikada nisam vređala - pričala je Anđela.

-Bilo je bezveze što si Mateju pravila ljubomorna sa mnom. Ja sam rekoa da nema potrebe za tim. Ti si jako dobra devojka, ali sećaš kada si pisala ceduljice - otkrio je Mihić.

-Mali budžet ide Banetu Čolaku, ja sam kod njega u radiu imala svoj performans, ali on za stolom jedno, ovako drugo. Možda si ti takav momak, nema razloga, ali dobro. Ja ti nikada nisam na bilo koji način rekla nešto loše, prosto mi se nije dopalo. Ne mislim da imaš neku lošu nameru ali imaš tu crtu - bila je iskrena Anđela.

zadruga
foto: RTV Pink printscreen

-Naš konfikt je počeo kada si branila Stefana, ne da ti braniš njega, ne bih te pozvao na radio, to je bio Matejin predlog. To što spredan neke ljude, radim jer tako hoću, okrećem svoj rijaliti na neku sprdnju i šalu - ispričao je Bane.

-Mali budžet za Tanju, ona i ja nemamo neku komunikaciju, ko god je ustao da kaže nešto sve je lepo rekao. kada ste o meni pričali, pričali ste iskreno. Mnogo Vas poštujem - rekla je Anđela.

-Mali budžet za Anu Spasojević, okej smo, ne mogu da ti dam srednji, u zadnje vreme se čak i više družimo. O tebi, nekad osetim negativnu energiju, imaš tu crtu kao i ja. Mislim da si sad spustila loptu - rekla je Anđela.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.