OGLASILA SE FILIPOVA BIVŠA NAKON DALILINOG NERVNOG SLOMA! Žestoke PROZIVKE su pale, ovako nešto može samo MAJA!
Foto: ATA IMAGES

hit!

OGLASILA SE FILIPOVA BIVŠA NAKON DALILINOG NERVNOG SLOMA! Žestoke PROZIVKE su pale, ovako nešto može samo MAJA!

Nije štedela reči!

Objavljeno:

Maja Marinković ubeđena je da bi Dalili Dragojević 100 puta bilo gore kada bi njih dve bile pod istim krovom u rijalitiju "Zadruga".

Dalila Dragojević doživela je emotivni i nervni slom kada ju je pred svima ostavio dečko Filip Car, koji ju je tom prilikom nikad gore izvređao i ponizio. Ona je šutirala sve pred sobom, a izvedena je iz kuće nakon što joj je pozlilo. Car je ostao pri svojoj odluci da sa Dalilom ništa više ne želi, a u razgovoru sa zadrugarima priznao je da mu je odnos bio znatno bolji sa bivšom devojkom Majom Marinković, sa kojom je, kako kaže, "sve bilo top".

maja marinković
foto: Espreso

- Uopšte mi nije žao Dalile i ovih situacija, sama je sebi napravila sve. Da sam ja tamo ovo sada je ništa kako bi reagovala na mene i moje komentare. A što se tiče Filipa, nervira me to što me spominje svaki put kada ima svađu sa svojom udatom devojkom, naravno da ne može da poredi odnos sa mnom, i sa njom. Ona je sramota ženskog roda! On mene kao muškarac ne interesuje, tako da nema potrebe da me provlači posle svega u bilo kom kontekstu - jasna je bila Maja u izjavi za Pink.rs.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.