CECA POKLANJA TAŠNE OD 1.500 DINARA, A SVOJE PLAĆA DOSTA HILJADA EVRA? Tvrde da je ovo dokaz!
Foto: Printscreen Instagram

šok

CECA POKLANJA TAŠNE OD 1.500 DINARA, A SVOJE PLAĆA DOSTA HILJADA EVRA? Tvrde da je ovo dokaz!

Čini je Ceca uspela da uhvati ovo sniženje, a i ako nije, početna cena bila je 4.000 dinara, što je i sitniš u odnosu na novac koji na svoje torbice i aksesoare

Objavljeno:

Ceca Ražnatović ispunila Jelene Karleuše, te epizodi „Zvezda Granda” publike Novki Vasiljević poklonila.

Ipak, iako se poklonu u zube činjenica ostaje da pevačica odreši kesu, te je poklon za Novku samo 1.500 dinara, dok je ona na snimanje došla sa brendiranom koja vredi 5.000 evra.

Ceca je tokom snimanja podigla Novku iz publike i iznenadila je Novki poklonila crnu torbu lancima, a ona ju je odmah probala u emisiji. Ipak, Ceca nije potrošila približno novca koliko troši na što je i normalno, ali je veoma i to da je u moru ponuda da za Novku kupi torbicu spada u najjeft inije dostupne Crna tašna marke trenutno vredi 1.500 dinara, budući da je na popustu. Čini je Ceca uspela da uhvati ovo sniženje, a i ako nije, početna cena bila je 4.000 dinara, što je i sitniš u odnosu na novac koji na svoje torbice i aksesoare.

Torba, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, baka Novka će morati da pažljivo čuva svoj poklon, pošto tašna od kože, već od sintetičkog materijala, koji nije naročito trajan. Ipak, folk zvezda je ovim gestom prikupila simpatije publike popularnog muzičkog takmičenja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.