NOVA ZADRUGARKA VEĆ ŠOKIRA! Njena MAJKA je uhapšena zbog UCENJIVANJA BIZNISMENA, dobila nadimak po Dejanu Tigru?!
Foto: Printscreen Instagram

Strašno!

NOVA ZADRUGARKA VEĆ ŠOKIRA! Njena MAJKA je uhapšena zbog UCENJIVANJA BIZNISMENA, dobila nadimak po Dejanu Tigru?!

Anabela je osuđena uslovno na osam meseci zatvora

Objavljeno:

Nova učesnica Zadruge 5, Natalija Šćekić, zaintirigirala je javnost, ali otkako su svi videli njene zajedničke slike sa zgodnom majkom Anabelom, ćerka je pala u drugi plan.

Naime, Natalijina majka je odranije poznata javnosti, uglavnom zbog hapšenja u aferi iznuđivanja novca. Uhapšena je zajedno sa R.L. i T.Š. prilikom primopredaje novca.

Ona se zove Anabela Šćekić Tigrica, starleta je i bivša učesnica rijaliti programa "Maldivi", koja je 2018. bila među tri osobe koje su uhapšene zbog ucene muškarca. Njih troje su neko vreme ucenjivali muškarca preteći mu da će objaviti kompromitujuće snimke koje poseduju, saopštio je MUP.

Anabela je nakon toga osuđena uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, kao i kaznu od 50.000 dinara.

U istom postupku osuđen je i Anabelin prijatelj Radovan Lukajić, pošto su u dogovoru pokušali da iznude čak 20.000 evra od biznismena, navodili su tada beogradski mediji.

Anabela Šćekić Tigrica
foto: Printscreen Instagram

Tigrica je od biznismena tražila 300 evra, jer je navodno izgubila telefon u kom su bile njihove fotografije i video-snimci, a toliko joj je, kako je rekla, trebalo da povrati izgubljeni telefon.

Međutim, N. N. je slučaj prijavio policiji i starleta je uhapšena s kovertom u kojoj je bilo 300 označenih dolara.

Anabela je dobila novčanu kaznu od 50.000 dinara, dok je Lukajić osuđen na trogodišnju robiju zbog iznude. Kada je reč o Tijani, navodi se da je ona kasnije oslobođena odgovornosti.

Dejan Popović Tigar
foto: printscreen/instagram/dejan_popović_tigar

Anabela je, prema ranijem pisanju medija, medicinska sestra po zanimanju, a javnost je za nju čula kada je biznismena Dejana Popovića Tigra, optužila da je primoravao na protivprirodnu blud. Navodno je Anabela po njemu i dobila nadimak Tigrica.

Posle toga mu se i izvinjavala.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.