Kristijan ne sme da napusti Farmu, ako to učini izgubiće ceo honorar!

Tako znači!

Kristijan ne sme da napusti Farmu, ako to učini izgubiće ceo honorar!

Zna šta mu je u interesu, šta sme, a šta ne. To što priča je u prazno i ne treba to shvatiti za ozbiljno - tvrdi izvor blizak Goluboviću
Objavljeno: 17:39h

Iako je Kristijan Golubović, najpoznatiji farmer rekao da izlazi iz ovog rijalitija, izvor blizak njemu za Espreso kaže da se to ipak neće dogoditi. Odlepio! Kristijan napušta Farmu!! Pogađate šta je razlog? (FOTO) (VIDEO)

- Kristijan neće napustiti rijaliti jer je svestan kakav je ugovor potpisao. Kada bi svojevoljno, bez konkretnog razloga napustio rijaliti, ostao bi bez celog honorara! Zna šta mu je u interesu, šta sme, a šta ne. To što priča je u prazno i ne treba to shvatiti za ozbiljno - tvrdi izvor blizak Goluboviću. Baš mu je lepo na Farmi: Kristijan neće u zatvor! Podsetimo, Kristijan je pre dva dana rekao da će izaći iz Lisovića. KRISTIJAN NAPUŠTA FARMU ZA 2 DANA !!! by FARMERHUNTER - Ma boli me ku**c sad. Ako za dva dana ne saznam šta mi je kod kuće, izlazim sam na kapiju i neka mi pu*e ku**c i ugovor i sve živo - rekao je besno Kristijan i ostavio ostale farmere u čudu. (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.