TEODORINA KUMA ZA ESPRESO: "Kenanove pretnje i psovke su slika njegovog karaktera"!
Foto: printscreen

opa!

TEODORINA KUMA ZA ESPRESO: "Kenanove pretnje i psovke su slika njegovog karaktera"!

Uzbudljivo je i u rijalitiju, ali i u spoljnom svetu.

Objavljeno: 08:27h

Teodora Bilanović je pre nekoliko dana otkrila da su se Kenan Tahirović i ona dopisvali u periodu kada je Kenan na nekoliko dana izašao iz "Zadruge" zbog sahrane svog oca. Zbog svega toga Rialda Karahasanović i Kenan su na nekoliko dana prekinuli vezu, a u toku jedne od emisija zabeležena je žestoka svađa Kenana i Teodore.

Mi smo kontaktirali Teodorinu kumu Dajanu i želeli smo da proverimo kako ona gleda to veče kada su pale neke teške reči dok su se Kenan i Teodora svađali.

zabava, zadruga, rijaliti, teodora
foto: printscreen

– Na Kenanove psovke i pretnje upućene Teodori mogu reći samo da je to slika njega i njegovog karaktera. Sigurna sam da se osetio nemoćnim jer je svestan da je pisao Teodori u više navrata i otvoreno je muvao što mu trenutno nikako ne ide u prilog i remeti mu odnos sa trenutnom devojkom, a ne zna koje prepiske ona ima i šta sve može izaći u javnost. Moje mišljenje je da je dosta kontradiktoran u ovoj priči i da će se služiti svim samo da smiri situaciju - rekla je za Espreso Teodorina kuma Dajana.

Inače, pre "Zadruge 4", Kenan je predlagao Teodori da se njih dvoje slikaju kako bi ljudi pomislili da su u vezi, a sve kako bi on njoj pomogao da uđe u rijaliti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.