JANJUŠ I MAJA SE NE SMIRUJU: Zadrugari pomno pratili novi SUKOB, pale bolne rečenice koje gađaju pravo u metu!
Foto: Youtubescreen

video

JANJUŠ I MAJA SE NE SMIRUJU: Zadrugari pomno pratili novi SUKOB, pale bolne rečenice koje gađaju pravo u metu!

Pomenula sam ko sedi, a ne ko je krao - pravdala se Anja

Objavljeno:

Kao što je već opšte poznato, ponedeljak veče je vreme za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nikola Đorđević je u noći za nama napustio imanje, a za ovonedlejnog vođu, postavio je Nenada Lazića Necu, koji je u toku današnjeg dana podelio nedeljne budžete ukućanima, a voditelj Milan Miloševoć je pre samog pretresa, kao što je već uobičajeno, sa zadrugarima prokomentarisao Necinu odluku i burnu raspodelu.

Rialda, da li je šmekerski ukrasti budžete? - pitao je voditelj Milan.

Jeste - počela je Rialda.

Dok Čorbenzi nije vratio tih hiljadu dinara, Džej Džej je skakala da mu se vrati novac. On je u tom momentu ćutao, kada se ona drala da se vrate pare - ubacio se Janjuš.

Ne znam zbog čega gospodin Jakić skače, izgleda da je gospodin očekivao veći, pa se ceo dan šlihtao Neci. A kada mu je dao mali, on je krenuo da ga pljuje - rekla je Maja.

Majo, Čorba je dobio najveći, šta misliš zašto je ukrao Neci? - dodao je voditelj Milan.

Kristijan mi je rekao, da idem tamo i da pazim da ne kradu budžete. Ja sam uzeo 1000 dinara, a kasnije je Stefan uzeo, i ja sam čekao kraj, da bih rekao - objašnjavao je Čorba.

Ja nisam video kada je on uzeo, mislio sam da je neko drugi trkeljisao. Ja dok sam bio tu, sve je bilo u redu. Nisam ja rekao da ode da krade, nego da čuva - pravdao je Čorbu Kristijan.

Došao je Čorba, i tada je Stefan uzeo pare. Prvi put kada je otišao ništa nije bilo. Znam šta priča sada. Ja sam slagala svoje pare, i Kristijan je mislio da smo Sandra i ja uzele novac - rekla je Ermina.

Anja je rekla da smo krali ja Ermina i Đedović, objašnjavaj sada. Neko je pitao ko je, a Anja je pomenula nas dve i Đedovića - rekla je Sandra.

Pomenula sam ko sedi, a ne ko je krao - pravdala se Anja.

Ne ubacuj mi se u facu - dodala je Sandra.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.