TRUDNA JE PEVALA PO KAFANAMA, PA ABORTIRALA! Nije imala gde da živi, otac joj je bio ALKOHOLIČAR: Jeziva sudbina!
Foto: Zorana Lasić

tuga!

TRUDNA JE PEVALA PO KAFANAMA, PA ABORTIRALA! Nije imala gde da živi, otac joj je bio ALKOHOLIČAR: Jeziva sudbina!

Potresni detalji životne priče..

Objavljeno:

Zorana Losić, aktuelna učesnica rijalitija "Parovi 9" uopšte nije imala lak život, susrela se sa mnogim nedaćama.

Ona je otkrila kroz šta je sve prošla, a većina učesnika su joj pružili podršku.

Ona je tokom učešća u osmoj sezoni "Parova" priznala da je nakon što su se njeni roditelji rastali, otišla da živi sa majkom i njenom novom porodicom, a da je brat ostao da živi sa ocem.

Youtube
foto: Zorana Lasić

Ona je čak morala da prekine trudnoću zbog teških uslova.

Zorana je rekla da ni u novom domu nije uspela da pronađe stabilnost i da je rešila da prekine trudnoću, jer nije imala gde da podiže dete.

- Tačno je da sam abortirala, jer nisam imala gde da živim, a nisam htela da moje dete odrasta kao ja, htela sam da ima stabilnost u životu, koju ja nisam imala. Trudna sam išla da pevam po kafanama - otkrila je učesnica.

- Moja majka nije imala lak život, a nakon što se rastala sa ocem, pronašla je drugog muškarca sa kojim je dobila decu. Nije tačno da je išla od muškarca do muškarca, več je živela samo sa tim sa kojim ima decu, a sada ne znam da li ima nekog novog partnera u životu - rekla je Zorana, a onda progovorila i o ocu.

- Nije tačno da se odao alkoholu zbog moje majke, on dugo ima problem sa alkoholom, a nama je napravio pakao od života. Moj mlađi brat živi sa njim, svađaju se, a bilo je i fizičkih okršaja, pa je moj brat postao asocijalan. Nigde ne izlazi, ni sa kim se ne druži, samo sedi kod kuće i igra igrice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.