"ĆERKU MOG PRIJATELJA SI OBRADIO, PA ŠUTNUO"! Kristijan i Čorba ušli u PAKLENI OBRAČUN,letelo perje sa svih strana!
Foto: Printscreen

SUKOB!

"ĆERKU MOG PRIJATELJA SI OBRADIO, PA ŠUTNUO"! Kristijan i Čorba ušli u PAKLENI OBRAČUN,letelo perje sa svih strana!

rva njihova svađa!

Objavljeno:

Kristijan Golubović zamerio je svom prijatelju Milanu Jankoviću Čorbi što je olako stupio u intimne odnose sa Majom Marinković, a zatim je raskinuo sa njim.

- Ti je je*eš i posle tri dana joj daš korpu, meni je to katastrofa! -rekao je Kristijan.

- Na koji način da je ispoštujem? Ja ću da se družim s njom, ali ne mogu više da spavam pored nje! - rekao je Čorba.

- Pre dva i po sata si je*o a sad odjednom ne možeš! Kod vas prvo u krevet pa onda primetite da nešto nije u redu! Upoznavanje mora da traje dugo i detaljno, a ovo je kombinacija! Trebao si da kažeš - Ne znam, videćemo šta će biti - rekao je Kristijan.

Zadruga
foto: Youtube

- Ti si Don Žuan, osvojio si je...ti nemaš pojma u glavi šta ti se dešava! Ti si se predstavljao kao bolji od Janjuša, a ispao si gori! - rekao je Golubović.

- Ja je nisam je*ao iz ljubavi! Tad bi se sekirao, da sam se zaljubio! Da se zaljubim u devojku koja mi je dala pi*ku posle dva dana! - rekao je Čorba.

- Ćerku mog prijatelja si izje*o i šutnuo posle tri dana, naravno da je ne poštuješ! Zavarao si i mene i nju svojim ponašanjem! Da bi poljubio devojku u usta, to je poezija! Trebao si da joj odmah kažeš, a ne cici mici...odvratan si - rekao je Kristijan.

- Ljubi se sa mnom, gleda u njega! Je l' sam ja budala? Sama skače na mene, sama mi skida gaće, ona je sama počela da ulazi kod mene, a ti znaš da sam ja džukac. Priznajem da sam pogrešio, kajem se, ali neću da se izvinim! - rekao je Janković.

Zadruga
foto: Youtube

Detaljnije pogledajte u nastavku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.