NE MOŽE VIŠE OD NJE! TAKI OPLEO PO MAJINOJ I ČORBINOJ VRELOJ AKCIJI, PA JE RASKRINKAO: "Ona još uvek voli Janjuša"
Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki, Foto: Print Screen Youtube

SRAMOTNO!

NE MOŽE VIŠE OD NJE! TAKI OPLEO PO MAJINOJ I ČORBINOJ VRELOJ AKCIJI, PA JE RASKRINKAO: "Ona još uvek voli Janjuša"

Misli da je "pala" na pažnju kod Čorbe

Objavljeno:

Maja Marinković konačno je, nakon mnogobrojnih burnih situacija, završila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, nakon godinu dana. Ona je samo par dana kasnije uplovila u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, a nisu izostale ni vruće akcije ispod pokrivača.

Maja Marinković
foto: Print Screen Youtube

Majin otac Radomir Marinković Taki, koji nikako nije odobravao njenu vezu sa Janjušem, prokomentarisao je njen odnos sa Čorbom, a pre svega njihove intimne odnose.

“Ja utorkom ne gledam TV, ali ako je njima lepo, onda šta ja da kažem? Ja se u njene izbore ne mešam, tamo je zatvoren prostor, ako oni misle da to treba da rade, ja ne mogu da utičem na to, mislim da ona zna šta radi. Znate šta, ja to ne podržavam, to se sve desilo u roku od pet dana, ali ne mogu da uđem u njihova osećanja. Mislim, svašta se dešava po splavovima, to je novo doba, omladina i novi svet. Maja je beogradsko dete, ja ne mogu više da utičem na nju”, prokomentarisao je Taki.

Maja Marinković
foto: Print Screen Youtube

Mnogi zadrugari komentarišu da se kod Maje desio obrt preko noći, te da je odnos sa Čorbom samo osveta Marku Janjuševiću Janjušu posle svega što su imali. Taki smatra da Maja i dalje voli Janjuša, ali da joj Čorba prija.

“Ja mislim da je to familijarno, ja sam sa svojom suprugom bio u braku šest godina u braku, ona je otišla, nikada više u životu nisam okrenuo, voleo sam ja nju, ali nisam je zvao. Nijednu ružnu reč nismo rekli, ako ne možemo zajedno, ne možemo, svako ide svojim putem. Tako i Maja, plakala je, upropastila se, ali mislim da joj je prekipelo, i ponižavanje, sa obe strane, pa joj je sve došlo preko glave. Slao sam ja njoj poruke, ali za Novu godinu kada joj je majke poslala poruku, i jedna osoba koju ona sluša, koju voli, i Stanija je njoj skrenula pažnju. Nije ona njega prestala da voli, ali joj je on dao pažnje, znate kako to ide”, izjavio je Majin otac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.