NADEŽDA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE ŠOKIRALA GLEDAOCE IZJAVOM O TOMI: Zatvorio bi me u kavez i tu bi donosio da jedem!
Nadežda i Toma, Foto: Printscreen

šokantno!

NADEŽDA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE ŠOKIRALA GLEDAOCE IZJAVOM O TOMI: Zatvorio bi me u kavez i tu bi donosio da jedem!

Voli ga bez obzira na sve!

Objavljeno:

Nadežda Biljić oprostila je Tomi Paniću što ju je tukao i varao! Pevačica je u subotu uveče napustila "Zadrugu", a ispratio ju je maneken, koji je nedavno pred kamerama Pinka imao aferu s Hrvaticom Paulom Hublin.

Nadežda Biljić
foto: instagramscreen

Nadežda se u rijalitiju klela da nikad neće preći preko Tomine prevare, ali je zapravo sve vreme pokušavala da se pomiri s njim. Kad je to uspela, s osmehom je izašla iz rijalitija i za Informer poručila:

- Volim ga i ne mogu da živim bez njega! Svašta nam se desilo u poslednjih godinu dana, ali opstali smo zajedno! Prvo me je udario i dobio zabranu prilaska, potom sam ostala trudna, pa smo imali finansijske probleme, a zatim je naš sin Longo bio u bolnici... Znala sam da će Toma da me prevari u "Zadruzi" jer nije dovoljno zreo da se nosi sa životnim problemima. Ali, mnogo suza smo prolili zajedno da bih ga tek tako prepustila Pauli. Ne dam ga, on je moj! Uspela sam da se izborim za našu ljubav!

Poslednja šansa

Pevačica je sigurna da neverni Toma ipak voli samo nju.

- Naša ljubav je velika. Toliko me voli i želi samo za sebe da bi me zatvorio u kavez i tamo mi donosio da jedem, mazio me, ljubio... Kad me je ugledao u rijalitiju, sve druge devojke su mu se zgadile! Može da ima njih milion, ali kad se pojavi ona prava, sve padaju u zaborav - samouverena je Nadežda, a na pitanje da li veruje da je Toma više neće varati, odgovara:

- Nisam ušla u "Zadrugu" s namerom da se mirim s njim, ali čim sam ga ugledala, nešto me je u stomaku preseklo. Oprostila sam ono što 90 odsto žena takođe oprosti svojim muževima, ali van kamera. Ipak, ako me još jednom prevari, završili smo! Ovo mu je bila poslednja šansa da shvati da ima ženu i dete.

zabava, estrada, nadežda biljić
foto: Printscreen

Našla opravdanje

Biljićeva je tri godine ponavljala da ju je sramota što je u "Zadruzi 1" na Vaskrs imala se*sualni odnos sa Mikijem Đuričićem, a sada je to isto uradila s Panićem na još jedan veliki praznik - Božić.

- Se*s sa Tomom se desio spontano, posle sam se setila da je praznik... Uhvatila sam se za glavu i rekla: "Joj, majko mila, Božić je". Međutim, ovog puta sam vodila ljubav sa mužem i ocem našeg deteta, pa je to u redu - kaže pevačica.

Svekrvi neću dati da viđa unuka

Nadežda se mesecima javno prepucavala sa svekrvom Jasminom, koja je nedavno izjavila da je snajku zauvek precrtala:

- Tomina mamica me je prva napala samo da bi opravdala sinovljevu preljubu. Neka on sam reši problem sa majkom. Sledeći put kad dođe da vidi unuka, vrata će joj biti zatvorena!

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.