BIVŠI DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ NAPRAVIO DETE MATORINOJ DEVOJCI? Anđelo frapirao svojim iskrenim PRIZNANJEM! VIDEO
Foto: Damir Dervišagić

sanja trudna?

BIVŠI DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ NAPRAVIO DETE MATORINOJ DEVOJCI? Anđelo frapirao svojim iskrenim PRIZNANJEM! VIDEO

Sanja i Anđelo su okončali svoju vezu upravo zbog njegovih osećanja prema Teodori Džehverović, međutim izgleda da ono što je usledilo niko nije očekivao

Objavljeno:

Anđelo Ranković i Sanja Stanković, svoju vezu su započeli u Zadruzi 4, na opšte iznenađenje svih ukućana. Sanja Stanković je poznata kao bivša devojka Jovane Tomić Matore i Anđelova drugarica, te niko od nje nije očekivao ovakav potez.

Pak, sa druge strane, Anđelo Ranković je javno izjavio da i dalje gaji emocije prema svojoj bivšoj devojci, te je odbio već dve zadrugarke sa kojima zamalo nije završio u ljubavnom odnosu. No, Sanji očigledno nije mogao da odoli. Iako se spekulisalo da su njih dvoje bili intimni i van rijalitija još dok je Stankovićeva bila u vezi sa Matorom, ovo dvoje zadrugara je to poreklo.

Sanja i Anđelo su okončali svoju vezu upravo zbog njegovih osećanja prema Teodori Džehverović, međutim izgleda da ono što je usledilo niko nije očekivao.

Sanja Stanković poverila se Jovani Ljubisavljević i Moniki Horvat da joj kasni mesečni ciklus i to prvi put.

- Meni prvi put kasni ovaj mesec, to mi se prvi put desilo - rekla je Sanja.

Podsetimo, zadrugari su komentarisali da su Sanja i Anđelo imali intimne odnose koje njih dvoje nisu hteli da priznaju, a ista situacija zadesila je i Natašu Radan nakon vrele akcije sa Rankovićem. Da li će i Sanja morati da radi test za trudnoću, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.