'UDARIO MU JE ŠAMAR, BIO JE U POPRAVNOM DOMU!' Kristijan otkrio detalje incidenta sa Oliverom Dragojevićem!
Foto: printscreen

AU!

'UDARIO MU JE ŠAMAR, BIO JE U POPRAVNOM DOMU!' Kristijan otkrio detalje incidenta sa Oliverom Dragojevićem!

Kristijan je poznat po svojim živopisnim dešavanjima, a zadrugari, kao i publika obožavaju da ga slušaju.

Objavljeno:

Kristijan Golubović prepričavao je zadrugarima i ovog jutra svoje dogodovštine iz života. Svi su ga pomno pratili, među zadrugarima bili su Maja Marinković, Milan Janković Čorba i Nenad Lazić Neca.

Sanja Stanković, Kristijan Golubović, Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ova leži, ona na njemu, mi ga gledamo, čekamo, hoće da se sakrije, pa legna na njega gola. Kakvi su bili kreteni, pa nas izbacili iz kampa, a imali para za hotel. Nađem ja neku Šveđanku i njenu majku, ovolike s*se, žute obrve, trepavice žute, prava ona iz xxx filmova. Kevu u hotelu, a ovu na plaži - ispričao je Kristijan.

Oliver Dragojević
foto: Printscreen

- Nikad neću zaboraviti, neka košuljica, ešarpa, velike pilot naočare, ulazi tamo kod trajekta, Split je bio, neki ogroman restoran, i neki dečko kao ja, kad mu je udario šamar, Oliver Dragojević ovom. Mi u šoku, da li je to onaj pevač, nastade tu frka, ja bio klinac. Ja u Zagrebu '87. godine, bio je lokal jedan, kao kaubojski, diskoteka, i ja sa leđa, krupan somot, košulja plava, taj neki Kićo, držali tu tada Zagreb, a sve vile, kao nama Dedinje, neka plavuša sa s*sama, vidim automati, idemo i on puca u znakove, stigne nas milicija, zaustave nas, on stane, ja poternicu, Aca poternicu, Boban, svi nas traže... Ne znam, pričali su da li je bio u domu popravnom, ne sećam se davno je bilo - ispričao je Golubović.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.