DOŽIVEO NERVNI SLOM, PLAČE, PRIČA SAM SA SOBOM! NECA van sebe i to sve zbog NJEGA! (VIDEO)
Foto: Printscreen youtube Zadruga

ZADRUGA

DOŽIVEO NERVNI SLOM, PLAČE, PRIČA SAM SA SOBOM! NECA van sebe i to sve zbog NJEGA! (VIDEO)

On je priznao da ga Bora povređuje svojim postupcima, a noćas je zbog toga oživeo pravi nervni slom, plakao je, čupao je kosu, dodirivao se nervozno i grubo po licu

Objavljeno:

Nenad Lazić Neca sve je u gorem stanju nakon priznanja da gaji osećama prema rijaliti cimeru Bori Santani.

On je priznao da ga Bora povređuje svojim postupcima, a noćas je zbog toga oživeo pravi nervni slom, plakao je, čupao je kosu, dodirivao se nervozno i grubo po licu, totalno rastrojen, razgovarao sam sa sobom.

Noćas je doživeo pravi nervni slom, plakao je, čupao je kosu, dodirivao se nervozno i grubo po licu, totalno rastrojen, razgovarao sam sa sobom.

- Za ljubav sam rođen! Izdan sam... To je moje roditelje je zabolela, svaka moja emocija ima da zaboli i njega(Boru). Ja forsiram priču? Ja?! Došao sam ovde da budem zvezda, a od mene su napravili psihića - pričao je Neca.

Neca očigledno nema podršku i razumevanje od zadrugara. Bio je sam za vreme ovog nervnog rastrojstva, a koliko će još izdržati u kući, ostaje nepoznato.

Bora Santana i Vuk Mob su sedeli u dnevnoj sobi Bele kući. Njih dvojica su razgovarali o incidentu koji je Vuk imao sa Nenadom Lazićem u toku noći.

Ma nije mi jasan, dođe svako veče i plače mi pored glave, iako sam mu rekao da se skloni od tebe, da te ostavi na miru - rekao je Vuk.

Zamisli došao pred mene i seo sinoć kada smo igrali karte, a posle ga Sanja čula kada je rekao da će mi se us*ati u život - pričao je Bora.

On meni kaže da neće namerno da se skloni od tebe, i ja ga tu napu*im, je*em ga u usta - rekao je Vuk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.