ONA NIKADA NE KUKA! Višnja: Znam da živim i bez para, bez auta i kao podstanar!
Foto: printscreen

espreso novogodišnji intervju!

ONA NIKADA NE KUKA! Višnja: Znam da živim i bez para, bez auta i kao podstanar!

Bivša zadrugarka sumirala utiske.

Objavljeno:

Pre epidemije virusa korona, bivša zadrugarka Višnja Petrović je uspela da se afrimiše kao pevačica i da iskoristi popularnost koju je stekla u rijalitiju, za razliku od mnogih koji su prošli kroz neke od takvih formata, a koji su brzo iščezli iz medijia.

2020. godinu je obeležila epidemija, a mi smo pitali Višnju bez čega je naučila da može da živi u godini koja je na izmaku.

– Sem vazduha, ništa mi drugo nije neophodno. Ljudi žive sa narušenim zdravljem, bez krova nad glavom. Ko sam ja da bez nečega ne mogu?! Stvarno umem bez svega. Znam da živim i bez para, bez telefona, bez auta, i kao podstanar i u svom stanu. Drago mi je što je korona tome naučila i neke druge, koji stalno govore: “Jaaao, ja nikada ne bih mogao/mogla bez...”

Višnja Petrović
foto: Printscreen

Postoji li nešto lepo što ti je donela 2020. godina?

– Ovaj smak sveta, odnosno korona, donela mi je najbolje u poslu, a privatno je bilo kao i svima. Kuća, kuća, snimanja, studio, radno mesto. Pamtiću po pesmi “Izvini gade” koja je osvojila srca publike. Ali kao i svi, ipak želim da ode što dalje od svih nas, u tri lepe...

Šta si sebi poželela u 2021. godini?

– U 2021. želim spokoj, mir, zdravlje. I da mi bude uzvraćena ljubav, pažnja, i lojalnost u svakom smislu - poslovnom, prijateljskom i ljubavnom. Želim da više ne gledam često na Internetu da su nam deca bolesna. A svega što ne valja, probaću da se klonim.

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.