BRUTALNA TUČA U ZADRUZI! Maja ZAKUCALA Aleksandru u GLAVU, pa počela jurnjava i LOMLJAVINA STAKLA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

užasno

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI! Maja ZAKUCALA Aleksandru u GLAVU, pa počela jurnjava i LOMLJAVINA STAKLA! (VIDEO)

- Povredilo me to što je došla i zalepila mi šlag iz sve snage. Ona je poremećena, jer misli da sam ja bila sa Janjušem - dodala je Aleksandra nakon haosa koji se desio

Objavljeno:

U toku današnjeg dana u rijalitiju "Zadruga" je bila igrica "Šlag u facu" koja je pomutila konce mnogima, a zadrugar koji je imao priliku da zalepi šlag osobi koju najmanje voli, jeste Maja Marinković.

Podsećamo, Milan Milošević je ovog popodneva ušao na imanje, kako bi sa zadrugarima odigrao igricu koja je u nedelji za nama napravila opšti haos tokom iste. Naime, zadrugari će opet imati prilike da jedni drugima zalepe šlag na lice, a ko ih najviše nervira u kući, pokazaće na najinteresantniji način.

- Ja ću odraditi zadatak kako je pisao u pismu, i neću biti blaga, niti ću štedeti bilo koga. Ja da se pravim luda neću, a to ću uraditi direktno, ko je podla osoba i ko je spletkario kako bi bio u temi i priči. Osoba i ja smo se vređale, a ja sam sa punim pravom neke stvari rekla. Sve što imam kažem u lice, tako da će ovaj šlag dobiti Aleksandra koja se mešala u moj emotivni odnos - rekla je Maja i zalepila Aleksandri šlag u facu, nakon čega je Aleksandra pojurila.

- Povredilo me to što je došla i zalepila mi šlag iz sve snage. Ona je poremećena, jer misli da sam ja bila sa Janjušem - dodala je Aleksandra nakon haosa koji se desio.

- Rekla sam ti lepo da ne treba da se svađamo, da ne bi bilo ovakvih situacija - dodala je Maja.

- Pokazala je svoju nemoć - nastavila je Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.