GODINAMA BIO U ZATVORU, UPOZNALA GA TEK KADA JE IZAŠAO:Ovo je otac Milice Kemez koji je napustio kada je bila mala!
Foto: Printscreen

niste znali!

GODINAMA BIO U ZATVORU, UPOZNALA GA TEK KADA JE IZAŠAO:Ovo je otac Milice Kemez koji je napustio kada je bila mala!

Tužna ispovest Milice Kemez u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" rasplakala je čitavu Srbiju. Ona je sa zadrugarima podelila priču o njenom teškom detinjstvu.

Objavljeno:

Naime, ona je ostala bez oba roditelja, majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla na groblje, a oca je upoznala nešto kasnije, kada je izašao iz zatvora, ali je i on ubrzo preminuo.

- Od treće godine sam u Domu za nezbrinutu decu u Beloj Crkvi. Bez ikakvog obrazloženja. Želim da budem jaka zbog sve te dece, pre svega. Odatle smo sestra i ja uzete u jednu hraniteljsku porodicu, čini mi se da sam imala 4 godine (sestra je starija 2 godine). U toj porodici je bila samo jedna žena, nije imala svoju decu, pa se time bavila... Bila sam jako mala i tu ženu sam nazivala majkom. U početku je to sve bilo ok, ali dosta toga se ne sećam, jednostavno sam potisnula negde. Do pete godine se ne sećam - ispričala je tada ona.

Milica Kemez
foto: printscreen

- Kad sam došla u Novi Sad, u treću hraniteljsku porodicu, rekli su mi: "Milice, našli smo vam porodicu". Rekli su mi da mi mama nije živa, da je umrla pre sedam godina. Ja to nisam znala. Ubrzo nakon toga je preminuo moj deda. Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu. To je bio jedan od mojih najtežih trenutaka u životu, jer nisam morala tu da je upoznam. Saznala sam da mi je otac bio u zatvoru, imao je problema s alkoholom. Bio je na štakama, koliko znam... - ispričala je ona tokom boravka u "Zadruzi".

zabava, zadruga, milica kemez, otac
foto: Facebook printscreen

Društvenim mrežama kruži fotografija njenog pokojnog oca. Fanovi su prometili da Milica neverovatno liči na njega. Pogledajte fotografiju iznad, pa zaključite i sami.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.