U STRASNOM ZANOSU! ISPLIVALA FOTKA NA KOJOJ TAKI GRLI NAJVEĆU NEPRIJATELJICU SVOJE ĆERKE: Kamera sve zabeležila!
Foto: Printscreen/youtube

au

U STRASNOM ZANOSU! ISPLIVALA FOTKA NA KOJOJ TAKI GRLI NAJVEĆU NEPRIJATELJICU SVOJE ĆERKE: Kamera sve zabeležila!

Podsetimo, Taki nikako ne može da prihvati da je njegova ćerka zaljubljena u Janjuša. Otkako se saznalo da je postala Ljubavnica Taki na sve načine pokušava da dozove pameti ćerku

Objavljeno:

Otac Maje Marinković, Taki sreo se sa Ivanom Šopić na snimanju jedne emisije i njih dvoje su se srdačno pozdravili i izljubili.

Dugo se spekulisalo o tome u kakvim su odnosima Maja i Ivana, budući da je poznato da su delile istog momka Marka Janjuševića Janjuša, ali i da su ih poredili na društvenim mrežama da izgledaju isto.

Šopićeva je prva prišla Takiju i pokazala da je zakopala sve ratne sekire sa njim, a kada ju je ugledao, Majin otac se ozario i pozdravio sa njom.

Podsetimo, Taki nikako ne može da prihvati da je njegova ćerka zaljubljena u Janjuša. Otkako se saznalo da je postala Ljubavnica Taki na sve načine pokušava da dozove pameti ćerku.

foto: Printscreen

- Džukelu je finansirala celo leto, izašla je u drugi stan da bi bila sa njim. Ona nije anonimus, samim tim od mene letos nije mogla da sakrije avanturu sa Janjušem. Dolazile su mi dojave da su viđeni na splavu, a kad je ja nazovem na telefon, ona me laže da je sa drugaricom. Kad god sam došao kod nje u stan, vešto ga je krila. Nisam naivan čovek, ali su mi svi govorili pusti je - govori Radomir, i rekao je da je Janjuš Maju povredio u svakom smislu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.