PAROVI BOJKOTUJU PROGRAM ZBOG NOVE PRODUCENTKINJE! Sinoć nije bilo emisije, obezbeđenje dalo OTKAZ uživo u programu
Foto: Profimedia, Printscreen, Ilustracija

raspada se sistem

PAROVI BOJKOTUJU PROGRAM ZBOG NOVE PRODUCENTKINJE! Sinoć nije bilo emisije, obezbeđenje dalo OTKAZ uživo u programu

- Vratite nam producenta... - govorili su takmičari

Objavljeno:

Nesvakidašnja scena odigrala se sinoć u vili "Parova". U jednom trenutku, takmičari su napustili dnevnu sobu i otišli u prostoriju u kojoj se nalazi bazen, skupili se i u kamere saopštili da se nalaze u bojkotu.

Njihovo skandiranje u jednom trenutku podržala je i voditeljka Jovana Jeremić, koja je potom pitala šta znači ono što skandiraju.

foto: Printscreen

- Vratite nam producenta... - govorili su takmičari.

Nešto kasnije, Nenad Marinković Gastoz je u programu ukratko objasnio zašto su takmičari nezadovoljni i zašto smatraju da je dogovor koji su imali sa produkcijom kada su potpisivali ugovore "na neki način oboren", kako je rekao.

Kako se ispostavilo ova sezona je drugačija zbog novog tima produkcije, a mnogi učesnici su pristali da učestvuju isključivo iz razloga što je producentkinja 6., 7. i 8.sezone bila sklonjena sa te pozicije i sve je to dogovoreno ugovorom.

Do učesnika je stigla vest da je sve isto kao nekada, pa su odustali od učestvovanja u bilo kojim emisijama, takođe dečko iz obezbeđenja je dao otkaz uživo u programu jer je trebao da vodi Karađorđa u izolaciju koja je obećana da ove godine ne postoji.

Bojkot se nastavio i tokom noći, pa je voditeljka Anđela Lakićević satima sama vodila emisiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.