TAKI ĆE POLUDETI KAD BUDE VIDEO OVO! Maja i Janjuš ponovo INTIMNI, pogazili sve do sad!
Foto: Printscreen

AU!

TAKI ĆE POLUDETI KAD BUDE VIDEO OVO! Maja i Janjuš ponovo INTIMNI, pogazili sve do sad!

Tokom reklama za vreme emisije, Marko Janjušević Janjuš prišao je Maji Marinković, pa joj zatražio zagrljaj, koji je ona jedva dočekala.

Objavljeno:

Njih dvoje raskinuli su burni odnos, a Janjuš je pokazao da ipak nije imun na svoju bivšu izabranicu.

"Ni sa tobom, ni bez tebe", prokomentarisao je on.

"Jedino da me ženiš", nasmejala se Maja.

foto: youtubescreen

Inače, Majin otac Radomir Marinković istakao je kako nikada neće podržati njenu vezu sa Janjušem, kao i da bivši koškarkaš samo gleda korist.

"Nismo mi ceo život štedeli da bi Janjuš bio u mom stanu. Maja je dobila stan od dede, ja sam joj rekao da se smiri, da idemo kući na Avalu, ona je htela sama da živi. Ja sam njih jednom pratio, ali su oni već otišli iz lokala gde sam došao. Nismo se nikada sreli... Kada sam video moje premlaćeno dete zamalo da se šlogiram. Pitao sam gde je on, ona mi je rekla da ne pravim problem... Novac je sav moj, koji sam koristio za Majine operacije. Maja je bila dve godine u rijalitiju, lepo je zaradila, a i ja sam dao. Godinama sam živeo u Švedskoj, prodavao sam placeve, prvi u Beogradu sam vozio skupa kola, imamo dva stana u Beogradu, kuću na Avali, a taj gospodin se za to i raspitivao, da li je Maja dobra prilika", priznao je Majin tata.", rekao je Taki izmeđuostalog za "Alo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.