NIKOLA JE IMAO JEDAN USLOV ZA ULAZAK U ZADRUGU! Privukao je pažnju na sebe svojim IZGLEDOM, a ovo mu je POTREBNO...
Foto: Printscreen Instagram

OPA!

NIKOLA JE IMAO JEDAN USLOV ZA ULAZAK U ZADRUGU! Privukao je pažnju na sebe svojim IZGLEDOM, a ovo mu je POTREBNO...

Nikola Đorđević, bivši dečko članice popularne grupe "Hurricane" nedavno je postao takmičar rijalitija "Zadruga", a njegov ulazak privukao je veliku pažnju.

Objavljeno:

Čim je kročio u Belu kuću mnoge devojke su "izgubile glavu" za njim, a kako se navodi pred ulazak u "Zadrugu" Nikola je imao samo jedan uslov.

Naime, s obzirom na to da je fitnes instruktor i da redovno trenira, tražio je da u rijaliti unese proteine.

foto: Printscreen

Podsetimo, nakon ulaska u Belu kuću, Sanjin bivši je izneo neke nepoznate detalje njihove veze, između ostalog i otkrio da ju je slagao za godine.

- Kada sam ja nju upoznao, sa 20 godina, da kaže: "Vidi ga, ovaj, majmun, uzeo, nabildovao se". Kažem da sam '93, ona kaže: "Stvarno? Ja sam '93". Rekao sam joj: "Ma nemoj da lažeš, izgledaš mlađe", ona: "I ti izgledaš mlađe"... - počeo je priču Nikola.

- To nisam smatrao ništa ozbiljno i to je trajalo i trajalo, celo društvo se okrene i govori da sam '93. Sve hoću da joj kažem, a ne znam kako da joj kažem, ona se već tada zaljubila - rekao je fitnes instruktor.

- Dolazi moj najbolji drug, nije bio u Srbiji nešto, dam mu telefon i napišem "Ja sam '93", kažem: "Buco, vidi šta mi je napisao ovaj, kakava budala", on pogleda i kaže: "Ja sam '93" i ona ne provali, jer nije slušala priču - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.