OVA SKANDALOZNA PREPISKA ĆE UNIŠTITI RIJALITI ZVEZDE! Sestra Milice Kemez sve ZNA, a sada je to JAVNO objavila!
Foto: Damir Dervišagić

šok

OVA SKANDALOZNA PREPISKA ĆE UNIŠTITI RIJALITI ZVEZDE! Sestra Milice Kemez sve ZNA, a sada je to JAVNO objavila!

Međutim, to nije sve! Mirela je čak sa Milicinog Instagram profila odgovorila da nije obrisala poruke u kojima otkriva svoj odnos sa Borom, te da je baš briga

Objavljeno:

Velika se prašina podigla u Beloj kući kada su u javnost izašle spekulacije da je Bora Santana bio u prisnom odnosu sa Mirelom Kemez, rođenom sestrom njegove bivše devojke i zadrugarke Milice Kemez. Ovo je bila goruća tema i sinoć u kući, gde je Ermina Pašović dobila pitanje zašto je na žurki u utorak rekla Milici za vezu Mirele i Bore, te da otkrije sve. I ona je to učinila, o čemu detaljnije možete pročitati ispod.

- Pa jeste me grlio, ja sam mu rekla da me ne drži za ruku. Ja to nisam tako gledala, nisam obraćala pažnju na to. I on celo veče mi govori "Poljubi me u obraz". I svi su videli da je on tako prisan sa mnom. Ali ovde je problem što sam ja - pisala je, između ostalog, Mirela.

foto: Printscreen

Međutim, to nije sve! Mirela je čak sa Milicinog Instagram profila odgovorila da nije obrisala poruke u kojima otkriva svoj odnos sa Borom, te da je baš briga!

- Ma ništa nisam, briga me baš - napisala je Mirela sa profila svoje sestre.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.