TARA SIMOV JE MNOGO LOŠE! Zbog njega joj nije dobro, ne može da podnese pritisak! (VIDEO)
Tara Simov, Foto: Printscreen youtube

ZADRUGA

TARA SIMOV JE MNOGO LOŠE! Zbog njega joj nije dobro, ne može da podnese pritisak! (VIDEO)

Drvo mudrosti je pozvalo Taru Simov kod sebe u Rajski vrt, a ona je tu da ispriča sve što joj je na duši povodom Nikole Đorđevića

Objavljeno:

Drvo mudrosti je pozvalo Taru Simov kod sebe u Rajski vrt, a ona je tu da ispriča sve što joj je na duši povodom Nikole Đorđevića, ali i Milana Jankovića Čorbe, njenog bivšeg dečka. Tara je sama počela da priča, pa je odmah pomenula situaciju koja je tišti danima unazad.

foto: Printscreen youtube, Zadruga

- Mnogo sam loše. Konkretno me tišti što sam ušla bezobrazno, nadobudno, puna sebe, a dozvolila sam sebi da pokleknem nakon deset dana. Zaljubla sam se u Čorbu, pa je ispalo da sam ga progonila, davila, mučila i ispala sam ženski potrčko, i ta tema me jako uzdrmala, i ne mogu da podnesem taj pritisak. Bolje da sam bila najnemoralnija, nego da mi se ovo desilo - rekla je Tara, pa se dotakla Nikole:

- Nervira me ova situacija sa njim, ali neću da se zaljubim, ono, prija mi i sve. Dopao mi se, lepo mi je, i pokušavam da budem normalna. Mi generalno pričamo, on se ovde sprda sa svima živima, ovde mu je interesantno, i izašao je iz veze, ali je rekao da neće da se zaljubi. Ali, što se tiče mene, divan je. Nije kao sa Aleksandrom, Natašom i to. Ja sam Hurem, biram devojke koje ulaze u harem, pošto je i Dragana ušla. Rekao mi je da me gotivi, i bilo bi mu glupo da se nas dvoje svađamo, a ja sam mu rekla da mi se sviđa kada je ušao, a vidim da me poštuje više od ostalih - rekla je Simova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.