TURBULENTNE LJUBAVNE VEZE, DVA RAZVODA I OPET BRAK: Nemeševa bivša se TREĆI PUT UDALA, a stiže i beba!
Foto: Printscreen Instagram

ne gubi vreme!

TURBULENTNE LJUBAVNE VEZE, DVA RAZVODA I OPET BRAK: Nemeševa bivša se TREĆI PUT UDALA, a stiže i beba!

Pobednica "Velikog brata" 2011. godine u šou je ušla udata za Čvrljka. U kući je "kliknula" s Nemešom, za kojeg se kasnije udala, ali brak je pukao nakon svega osam meseci. Sad je s Karlom pronašla sreću.

Objavljeno:

Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njenog prvog supruga. Više nije ni Kovačević, što je pak bilo njeno devojačko prezime. Najpoznatija stanarka, koja je i pobedila u šouu 2011. godine, sad se preziva Seifert, potvrdili su nam iz advokatske kancelarije koji je zastupa.

Kako se saznaje, Marijana u potpunoj tajnosti udala se za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu. Navodno su se upoznali na njenom poslu, dok je konobarisala u zagrebačkom kafiću. Ovo leto, tačnije u avgustu, Marijana je u telefonskom razgovoru za “RTL Exkluziv” otkrila da je trudna.

No nije htela razgovarati o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge. Nakon izlaska iz regionalnog rijaliti šoua u kojem je pobedila, u potpunosti se povukla iz javnosti. Okrenula se veri i duhovnosti, eliminisala lažne prijatelje iz života i više nije htela imati veze s javnim nastupima. Radila je u call centru u Zagrebu, nakon čega je počela konobarisati. Tamo se navodno i zaljubila u današnjeg supruga.

foto: Printscreen Facebook

Pre ulaska u rijaliti 2011. godine Marijana je bila srećno udata za pomorca Ivana Čvrljka. Živeli su u Šibeniku, a u braku su dobili ćerku (11). Upoznali su se preko društvene mreže Iskrice.

- Sve se izrodilo iz puke slučajnosti i jednostavno smo se počeli dopisivati. Ona je tad živela u Kninu i kad vratim vreme, moram reći da smo neku čudnu povezanost odmah otkrili, pa smo nekako brzo prešli na komunikaciju preko Skajpa - ispričao je njen tadašnji suprug za Slobodnu Dalmaciju kako je upoznao Marijanu.

Komunicirali su tako svaki dan i nakon 20-ak dana odlučili su se naći na dočeku Nove godine u Šibeniku.

- Kao za inat, dan pre Nove godine dobijem poziv iz Škotske od jedne brodarske kompanije koju sam pola godine pre toga progonio s molbama za posao. Želeli su me na brodu za Silvestrovo. Kako nisam imao izbora, prihvatio sam, a ona je, kad sam joj to javio, mislila da izmišljam kako bih izbegao susret s njom - ispričao je tad Čvrljak, koji je nakon pola godine poznanstva i zaprosio Marijanu.

- Kad sam prvi put otišao, s obzirom na to da se nismo stigli videti, nekoliko sam je puta zvao, a kad sam došao kući, odmah sam otišao u Knin da se upoznamo. Onda smo se zaista zaljubili, ceo mesec se nismo odvajali i ja sam odmah znao da će mi ona biti žena - rekao je Ivan, koji je supruzi bio velika podrška kad se prijavila za "Veliki brat", jer je to smatrao tek novim životnim iskustvom.

foto: Printscreen

No Marijana se u rijalitiju zaljubila u srpskoga muzičara Nikolu Nemeševića Nemeša (30) i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga. Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali seks, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu porodicu. Nemešova majka rekla je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao, dok je Marijanin otac rekao kako se odriče ćerke i da je ona za njega mrtva, što je posle ublažio.

Ipak ju je dočekao ispred Big Brother kuće. Nakon što je pobedila u šouu i osvojila novčanu nagradu u iznosu od 786.000 kuna, Čvrljak nije hteo uzeti ni dinar od nje. Samo je zatražio razvod...Odnos Marijane i Nemeša nakon izlaska iz šoua bio je turbulentan.

Nastavili su se viđati, no neretko su prekidali i mirili se. Marijana je tad otvorila salon za tetoviranje i sestri pomagala pokrenuti ugostiteljski biznis. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša počelo se govoriti početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobede u rijalitiju. Tad se Nemeš odlučio vratiti u Beograd.

- Odnos im je bio turbulentan, no njihova ljubav nikad nije bila u pitanju - rekao je tad blizak prijatelj para. Marijana i Nemeš napravili su i zajedničku tetovažu “Ne žalim za ničim”.

foto: Printscreen

No par je prekinuo 2014. godine jer Marijana nije imala strpljenja za vezu na daljinu. Ona je bila u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu.

- Imala sam najbolje namere i zaista sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Dve godine posle ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su se venčati. Marijana i Nemeš sklopili su brak u Istri. Ceremonija je bila u Novigradu kod matičara. Na svadbi je bilo tek 20-ak ljudi. Ni Marijanina ni Nemešova porodica, pisalo se tad, nije bila na njihovu venčanju. Osim, naravno, njene ćerke, koju je dobila iz prvog braka. Nemeš se odlično slagao s njenom ćerkom.

No brak je bio kratkog veka. Osam meseci posle ipak su se razveli. Navodno su prekinuli zbog različitih pogleda na život, odnosno zajedničku budućnost. Marijana o razlozima prekida nije javno govorila. Nemeš nam je u nedavnom intervjuu rekao da s Marijanom nije u kontaktu. Zanimalo nas je u kakvom su danas odnosu.

foto: Printscreen

Nakon što je puknuo brak između nje i Nemeša, koji se vratio u Beograd i posvetio muzičkoj karijeri, bivša rijaliti stanarka utehu je našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku. Upoznali su se u call centru u Zagrebu, gde su oboje radili. Tad su se jako zbližili, a i sam Gricko na društvenoj mreži je objavio zajedničku fotografiju ispod koje je napisao “Moja žena i ja, prijatelja dva”. Ispod fotografije oglasila se Marijana koja je napisala “nas dva debela”.

Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj je zajedničke fotografije često objavljivao na društvenim mrežama. Posebno je bio blizak s njezinom ćerkom. Mesec dana pre njene udaje za Nemeša, Tomislav se na društvenim mrežama počeo hvaliti njihovim zajedničkim fotografijama.

- Najbolji prijatelji - pisao je tad Tomislav, koji je Marijanu tešio osam meseci nakon što joj se brak s Nemešom raspao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.