TOMOVIĆ JE MATORA DRTINA KOJI SINOĆ FLERTUJE SAMNOM! Zerina Hećo otkrila sve! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

TOMOVIĆ JE MATORA DRTINA KOJI SINOĆ FLERTUJE SAMNOM! Zerina Hećo otkrila sve! (VIDEO)

Nikad iskrenija.

Objavljeno:

Zerina Hećo je došla kod Drveta Mudrosti, kako bi porazgovarali o njenom ulasku u Zadrugu. Nakon razgovora o tome kako se snašla, Drvo je imao nekoliko pitanja za nju, a prvo se dotakao Vladimira Tomovića sa kojim je Zerina sinoć imala zanimljive razgovore.

- Vladimir je matora drtina, on mi je sinoć prilazio, bio je tu neki pokušaj flerta, ja sam ga pustila da vidim dokle će. Ne sviđa mi se njegovo ponašanje sa Minom, to bi bilo kao da se ja sad grlim sa Alenom. Ja volim sve što je transparentno, a on misli da mu ta igra prolazi. Možda ja grešim, ali verujem da ljudi raspoznaju takve stvarii - dodala je Zerina.

- Što se tiče Alena, mi nikada nećemo biti prijatelji, jer jednom kad te neko zgazi, pljune izda kao prijatelja, ili na bilo koji način, to će uraditi ponovo. Ja ne razmišljam u tom pravcu da ću ja da sedim i da se družim sa tim čovekom, to nije opcija - rekla je Zerina.

foto: Printscreen

Da li ti je neobično bez Baneta Čolaka? - pitalo je Drvo.

- Želudac mi se prevrne kada mi ga neko pomene. Ja mogu samo da kažem da me je sramota mojih izbra, ne znam šta da kažem. Sa njim ne bih mogla da budem prijatelj. Nema potrebe da se poteže ta priča, jednostavno. Ja kada prkrižim ljude u svom životu, suludo je da ih komentarišem - bila je izričita Zerina.

Šta je sa onim baletanom Vladimirom? - pitalo je Drvo.

- Ništa, ja sam sve završila kada sam izašla iz rijalitija . Nemoguće je da se na vratima pojavi muškarac koji me može impresionirati - rekla je Hećo.

Kako bi posle sinoćne večeri opisala Alena? - bilo je naredno pitanje Drveta.

- Za mene je on loš čovek, loš prijatelj, obrukao se. I ono dobro što sam prepoznala u njemu, palo je u vodu. On igra igru, a ja takvu osobu ne želim pored sebe - objasnila je Zerina.

Ko može ovde da ti bude prijatelj? - pitalo je Drvo.

- Za sada ne znam, nije se našao niko ko mi prija do te mere, ja prijatelje nemam ni napolju. Ne mislim da ću lako naći nekoga kome ću verovati, sa kim ću deliti stvari, a sve to iz razloga što sam doživela niz nožića u leđa - dodala je Zerina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.