ALENOV DRUG ŠOKIRAO IZJAVOM O MAJI! Ostao zatečen nakon njihovog RASKIDA, a ONA se samo PREMIŠLJA i VAGA!
Foto: Printscreen

hit

ALENOV DRUG ŠOKIRAO IZJAVOM O MAJI! Ostao zatečen nakon njihovog RASKIDA, a ONA se samo PREMIŠLJA i VAGA!

Maja Marković priznala je Alenu Hadroviću da joj je potrebno vreme da razmisli i definiše svoja osećanja, koja su poljuljana zbog toga što sada više nego ikada oseća grižu savesti zbog svega što je uradila.

Objavljeno:

Alena su njene reči veoma pogodile, te joj je poručio da će izaći iz zajedničkog kreveta, a slobodno vreme iskoristio je i da se jada prijateljima. Srđan Prodanović, Alenov drug, ostao je zatečen kad je čuo vest o raskidu s Majom.

"Ako je ona toliko nesigurna u sebe, onda joj i treba malo vremena. U realnom životu bih mu rekao neke druge stvari, a sada neka joj da vremena, ipak su oni tamo u rijalitiju. U realnom životu bih mu rekao - ako stvarno misli da je to prava ljubav, neka se bori za to, a ako vidi da se ona premišlja i da vaga, neka završava to i krene dalje", rekao je on, pa dodao:

foto: Print Screen Youtube

"A je l' bi ti voleo da tvoj drug bude sa Majom? Ja razmišljam racionalno, ali ljubav nije racionalna, tu stvari nisu crne i bele, čim su emocije uključene. Ako je to prava ljubav, pobediće sve i ja ću ih podržati, naravno. Ipak, ima tu dosta ima brljotina... Ona se premišlja, dečko, dete... Sve to je veliko opterećenje za jedan odnos. Zbog toga kažem da je situacija malo nezavidna, ali dobro, videćemo, verovatno je i njoj potrebno malo vremena da razmisli, da se neke stvari iskristališu. Što se njega tiče, ja vidim da se on baš zaljubio i neka bude sa njom, ako misli da je ona prava žena."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.