PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Miljana se javno obratila porodici, OVO su rezultati ponovljenih TESTOVA!
Foto: Printscreen

Iznenađenje!

PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Miljana se javno obratila porodici, OVO su rezultati ponovljenih TESTOVA!

Sinoć je Ermina Pašović, po zadatku Velikog šefa, iznosila mišljenje o zadrugarima. Sada je došlo vreme da se uloge obrnu i da oni daju svoj sud o njoj. Prvi je komentarisao Vuk Mob.

Objavljeno:

– Hvala ne lepim rečima, i na konstruktivnim savetima. Ja sam na početku samo urlao, merio pritisak, gubio glas i ostalo. Ja sam zaboravio ko sam ja, i shvatio sam da treba da budem pozitivna osoba kakva jesam. Ako moram da biram da li ću videti nešto dobro ili loše u ljudima, biraću dobro. Pred nama je dug period, a znajući da ja neke osobe ne mogu da menjam, rešio sam da ne kidam svoje živce. Ja prijatelja nemam, ja sam ovde sve vas upoznao, osim Rialde i Bore. Prijatelj je jaka reč, ljudi se razbacuju jakim rečima. Ja volim da se razbacujem sa šalama, sprdnjama i ostalo, videli ste i sami. Uglavnom, hoću da kažem da ne volim da budem negativac, niti da povredim nekoga, mene posle grize savest. Navikao sam da budem dobar prema svima napolju, tako i ovde. Ako mene neko udari, ja ću da se raspravljam, ali neću da se mešam ni u šta što nije moj problem. Sa Zvezdanom sam bio u konfliktu, ali sam joj posle dizao samopouzdanje, i sada je sve bolje i okej. Isto tako i Monika – rekao je Vuk, potom je Miljana Kulić imala reč:

foto: Printscreen

– Ermina, baš si žena fina. Trudila sam se da ne slušam tvoje mišljenje i dolaziš spolja. Ja sam izgradila mišljenje o ljudima, i ne želim da mi neko to menja. Što se mene tiče, u pravu si za sve, nisi bila rečita, ali je to okej. Samo da kažem za Nadicu. Nastao je konflikt za teta Nadicu i mene, jer je ona nešto rekla mojoj mami, pa su pale teške reči. Što se tiče Mišela i mene, smatram da sam u početku preterivala, opravdala sam sebe kao psihopatu. Ja priznajem, ja sam to pre radila, mladost – ludost. Ne ponosim se, stidim se tog perioda. Nadam se da će Mišel sagraditi lepše mišljenje o meni, da se šalimo i zezamo. Ja sam uvek za verbalnu raspravu, ali kada je Kristijan u pitanju, meni oni stvarno nisu potrebni, i bolje je da se udaljim, da mi što bezbolnije prođe rijaliti, jer se ne takmičim za plasman. Samo da poručim mojima da ne brinu, uradila sam test sedam puta nakon onog prvog, i bili su negativni – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u natavku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.