BESAN MAJIN OTAC ODBRANIO ĆERKU! Nakon šok snimka Janjuša i Majine drugarice, imao je šta da kaže Taki!
Maja Marinković, Foto: Printscreen

POBESENO

BESAN MAJIN OTAC ODBRANIO ĆERKU! Nakon šok snimka Janjuša i Majine drugarice, imao je šta da kaže Taki!

Radomir Taki Marinković nije krio koliko ga je razbesnelo ono što je čuo

Objavljeno:

Nakon što je procureo šokantan snimak telefonskog razgovora Marka Janjuševića Janjuša i drugarice Maje Marinković, izvesne Nataše, podigla se velika prašina.

Naime, u razgovoru sa Janjušem, Majina drugarica tvrdila je kako je ona za psihijatrijsko lečenje, kao će završiti u zatvoru, te da su od nje svi digli ruke, a u snimku iznad možete poslušati kako je savetovala Janjuševića da ''otkači'' Marinkovićevu.

foto: Printscreen

Majin otac, Radomir Taki Marinković nije krio koliko ga je razbesnelo ono što je čuo.

Ma to je jedna budala, takvim indijancima ne dajem na značaju uopšte. Ona je neka psihopata, kakva Majina drugarica. Rekla je da su svi digli ruke od Maje, pa čak i ja i njena majka, što nije istina. Taman posla da takvoj jednoj budali ja dajem na značaju, ona hoće slavu preko Majine grbače, hoće samo pet minuta slave. To nije Majina drugarica, to je njen hejter. Ona je prvo bila Kijin fan, pa Lunin, pa Majin, nemam šta da je dalje komentarišem - poručio je Taki i dodao da ga je najviše zabolela tvrdnja Nataše da su od Maje svi digli ruke, a onda otkrio da je njegova ćerka sve vreme bila sa svojom majkom u periodu kada se dogodio taj poziv.

foto: Printscreen/Youtube

Maja je i sa mnom i sa svojom majkom u dobrim odnosima. Majka je sve vreme bila uz nju, dok je sada imala operaciju nosa, recimo, sve vreme je bila uz nju, pomagala joj. Dva dana je spavala sa njom, Maja nije videla lepo, ona joj je pomagala i do toaleta da ode. Celo leto su bile na Adi, Maja je majku vodila i na botoks. Niko nije digao ruke od Maje - rekao je otac Marinovićeve, a onda otkrio i kako je načuo da je bivša učesnica ''Zadruge'' Andrea Anđelković Rea govorila za medije da se Maja tri godine bavila prostitucijom van Srbije.

Čuo sam da je bivša učesnica Rea davala izjave da se Maja tri godine bavila prostitucijom u Švajcarskoj. To su tek gluposti. Spreman sam da pokažem javno Majin pasoš da se vidi da ona nikad nije bila u Švajcarskoj. Ona je samo jednom napustila Srbiju, kad je bila u Grčkoj - rekao je Taki za "Pink"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.