KRISTIJAN JE O*ALNO ZADOVOLJAVAO BIZNISMENA: Čabarkapa OPLEO po njemu! On je SITAN LOPOV i MORBIDAN je zbog...
Foto: Printscreen youtube ZADRUGA

šokantno

KRISTIJAN JE O*ALNO ZADOVOLJAVAO BIZNISMENA: Čabarkapa OPLEO po njemu! On je SITAN LOPOV i MORBIDAN je zbog...

Aleksandar Čabarkapa tvrdi da je Kristijan Golubović u zatvoru ora*no zado**ljavao biznismene za novac! On ističe da zna mnogo o žestokom momku, koji je trenutno u rijalitiju "Zadruga 4", jer su zajedno bili iza rešetaka.

Objavljeno:

- Nas dvojica smo 2009. godine bili u istoj zatvorskoj sobi, kada sam bio uhapšen za krivično delo otmice, sa kojom nisam imao nikakve veze. On je jedna obla, debela, neiskorišćena, beskorisna masa... Indijanac i ku*ton koji je u Centralnom zatvoru pušio kur*eve biznismenima za lovu. To svi znaju, ali ljudi ga se plaše jer laje da će da ih ubije. Ali pas koji laje ne ujeda - izneo je Čabarkapa teške optužbe na Golubovićev račun.

foto: Printscreen

On je istakao da Kristijan uopšte nije ozbiljan kriminalac, već sitan lopov.

- Golubović je sitna ja*ara, krade bicikle, šahtove, traktor... Ne bih javno da pričam sve što znam, da ne ispadne kako ga pakujem da ode u zatvor, jer ja to nikome ne želim. Ali zamislite koliko je čovek jadan i morbidan kada je lažirao rođenje deteta! - ispričao je Aleksandar za Balkan info.

Inače, Čabarkapa je postao poznat po tome što je u isto vreme bio sa Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom Subotić, sa kojom je dobio dete, devojčicu Magdalenu.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.