NAKON MIŠELOVE AKCIJE ISPOD JORGANA SA ALEKS, OGLASILA SE NJEGOVA MAMA! Iznela vrlo PRIMITIVNO mišljenje - ŠOOK!
Foto: youtubescreen

izjava

NAKON MIŠELOVE AKCIJE ISPOD JORGANA SA ALEKS, OGLASILA SE NJEGOVA MAMA! Iznela vrlo PRIMITIVNO mišljenje - ŠOOK!

- U redu je ako je zaposlena i radi, ja nemam problem da platim spremačicu, ali da ona leži kući i ne radi ništa, a da plaćamo poslugu, to nikako - izjavio je pevač

Objavljeno:

Protekle nedelje Mišel Gvozdenović i Aleksandra Nikolić su se veoma zbližili, pa su se u jednom momentu našli zajedno ispod jorgana.

vo je šokiralo mnoge gledaoce, jer pevač nije pokazivao emocije ni simpatije ni prema kojoj zadrugarki, pa je ovaj postupak bio kao iz vedra neba.

On je dobio pitanje povodom ove situacije sa Nikolićevom i demantovao bilo kakve dodire ili simpatije.

POZDRAV ZA SVE PRATIOCE!! BRAT SAŠA I MAMA HANA ❤️

Објава коју дели ????? ??????????? (@miselgvozdenovicofficial) дана

- Nije se ništa dogodilo ispod jorgana, ona se samo pokrila tu kod mene. Njene ruke nisu bile tamo gde ne treba. Ja ovde neću biti ni sa jednom devojkom, jer mi se za sada nijedna ne dopada - rekao je on u toku jedne od emisija.

Pored toga, Mišel je otvoreno priznao u pabu da će mu biti veoma teško da nađe devojku za brak, jer je on staromodan po tom pitanju i da mu treba domaćica, a ne da on plaća čistačice, a da mu žena ne radi ništa.

- U redu je ako je zaposlena i radi, ja nemam problem da platim spremačicu, ali da ona leži kući i ne radi ništa, a da plaćamo poslugu, to nikako - izjavio je pevač.

Nakon bliskosti sa Aleksandrom, mediji su kontaktirali Mišelovu mamu Hanu, koja je iskreno rekla šta misli od asleksandri kao potencijalnoj snajki.

- Njemu treba žena, domaćica, da sedi kući i da rađa decu! On dosta radi i zarađuje! I naravno da ga podržavam za sve što je rekao! Ja sam majka trojice sinova, naravno da mi je trebala pomoć, ali nikome ne treba žena koja ne zna da pospremi, spremi ručak. naravno da bih ja podržala svaku snajku, ali to je zato što njega podržavam - rekla je Hana za Srbija Danas.

Priznaćete da je izjava kako žena u 21.veku treba da sedi kod kuće i rađa vrlo primitivna, pa smo tako ostali iznenađeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.