UČESNICA RIJALITIJA IMALA NESREĆU, AUTO IZGOREO, JEDVA OSTALA ŽIVA! Napokon se otkrila cela istina, JEZIVI DETALJI!
Foto: Printscreen

šok!

UČESNICA RIJALITIJA IMALA NESREĆU, AUTO IZGOREO, JEDVA OSTALA ŽIVA! Napokon se otkrila cela istina, JEZIVI DETALJI!

Bivša učesnica poznatog rijalitija "Parovi" Dina Galorini imala je turbulentnu godinu iza sebe.

Objavljeno:

Nedavno se udala za svog partnera "Mankija" a pre toga prolazila je kroz golgotu. Ona je naime pre oko godinu dana imala jezivu saobraćajnu nezgodu prilikom koje je jedva ostala živa.

Galorinijeva je bila sama u automobilu i kako je shvatila da nešto varnici i počinje da gori izletela je iz kola i uspela da sačuva svoj život!

foto: Printscreen

Meštani koji su se tu tada zatekli su joj pritrčali u pomoć, pozvali policiju i vatrogasce, ali auto je za par minuta eksplodirao i potpuno izgoreo. Kada su službe stigle, od automobila više ništa nije ostalo.

Dina je tvrdila da je automobil pregledan potpuno kada ga je kupovala i sumnja da joj je neko podmetnuo požar, a policija radi na slučaju i ispituje sve okolnosti.

- Sekunde su falile da ne odem u vazduh! Izletela sam iz kola i bacila se u šanac. Od kola ništa nije ostalo, kao bomba da je pala. Kupila sam ga pre tri dana i u servisu je sve bilo super, a sutra idem u policiju da vidim šta su ustanovili. Najveća sumnja je da mi je neko podmetnuo. Tek sada me šok uhvatio i veliki strah jer ne znam ko bi mogao to da mi uradi - govorila je ona tada.

- Kada se osvrnem na to, joj, hvala Bogu najgore je prošlo.. najavažnije u životu je da smo živi i zdravi - dodala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/HappyTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.