PEKAO ME JE VRELIM TIGANJEM, ŠUTIRAO! Rea podnela KRIVIČNU PRIJAVU protiv Tomovića i Čorbe zbog ZLOSTAVLJANJA!
Andrea Anđelković, Foto: Printscreen youtube

OTKRILA DETALJE

PEKAO ME JE VRELIM TIGANJEM, ŠUTIRAO! Rea podnela KRIVIČNU PRIJAVU protiv Tomovića i Čorbe zbog ZLOSTAVLJANJA!

Rea je za naš portal otkrila da su je Vladimir Tomović i Čorba fizički maltretirali i nanosili joj ozbiljne povrede za šta će biti sudski procesuirani

Objavljeno: 21:11h

Bivša zadrugarka, koja je nedavno napustila imanje u Šimanovcima, Rea Anđelković, za Alo.rs otkrila je gnusne detalje koji su se dešavali dok je boravila u rijalitiju "Zadruga".

Rea je za naš portal otkrila da su je Vladimir Tomović i Čorba fizički maltretirali i nanosili joj ozbiljne povrede, za šta će, kako ona navodi, biti sudski procesuirani, jer se njen tim advokata pobrinuo da sve izađe pred lice pravde.

foto: Youtube printscreen

Kako Rea navodi, Vladimir Tomović je dva puta ispekao vrelim tiganjem, posle čega joj se izvinio i rekao da se to dogodilo slučajno. Naša sagovornica izražava sumnju u "slučajnost" Vladimirovog postupka, te smatra da je imao jasnu nameru da joj, kako tvrdi, nanese bol.

Nakon Tomovića, pred lice pravde izaći će i Čorba. Kako Rea objašnjava, on ju je polivao vodom, šutirao ispod stola dok traje sastanak, gurao je bez razloga i sl.

foto: Printscreen Instagram

Protiv svih koji su vršili teror nadamnom i učestvovali u nanošenju duševnog i fizičkog bola, se bavi moj tim advokata - rekla je Rea za Alo.rs.

Moramo da napomeneno da produkcija rijalitija "Zadruga" nikada ne bi dozvolila da se nijednom njenom učesniku nanosi bilo kakva fizička bol ili povrede, a da iste nisu sankcionisane.

Kako će se ovo razrešiti, ostaje da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.