HOROR: MAJKA JE ŽELELA DA ME ABORTIRA, OTAC NAS JE MALTRETIRAO! Voditelj preživeo PAKAO! PLAŠIO SAM SE DA ZASPIM!
Foto: Sonja Spasić

JEZIVO

HOROR: MAJKA JE ŽELELA DA ME ABORTIRA, OTAC NAS JE MALTRETIRAO! Voditelj preživeo PAKAO! PLAŠIO SAM SE DA ZASPIM!

Milan Milošević danas ima život iz snova, vodi najgledaniji rijaliti šou-program "Zadruga" na TV Pink, kupio je kuću, kola i uživa u svom poslu i ljubavi, ali nisu mu uvek cvetale ruže. Naprotiv, detinjstvo mu je bilo kao iz horor filmova!

Objavljeno: 13:00h

Osim što je svakodnevno gledao kako otac Stojan tuče majku Rajku, i sam je dobijao batine od tate, ali i od drugova iz škole. Doživeo je i veliku porodičnu tragediju kada mu se najstariji brat Nenad ubio. Pored svega toga, celog života je živeo sa spoznajom da je neželjeno dete.

foto: Printscreen

- Mama je iz prvog braka imala Nenada, a sedam godina kasnije dobila je sina Zorana, koji se rodio sa cerebralnom paralizom. Tada su doktori rekli majci da više ne rađa. Međutim, pošto je otac bio alkoholičar, svaki put kada bi se napio, majka bi zatrudnela. Nikada mu to nije ni govorila, već je pune četiri godine stalno išla na kiretažu. Kada je ostala u drugom stanju sa mnom, tražila je od komšinice milion dinara na zajam za abortus. To je stalno radila jer nije imala para. Komšinica mi je spasla život jer joj je rekla: "Rodi ovo dete, doneće ti sreću." Poslušala je i dobile me 1. aprila, na svoj rođendan - započinje svoju tešku životnu ispovest poznati voditelj.

foto: Printscreen Instagram

- Mamu je tukao stalno! Ona se borila za nas. Radila je u njivi od sedam ujutru do sedam uveče. Kući je dolazila sa prstima krvavim od rada. Tako umornu, izmučenu otac ju je tukao s vrata. Bežali smo od njega kada vidimo da je pijan. Često smo spavali u kukuruzima. Tu smo čekali da on pogasi svetla i zaspi da bismo mogli da odemo i mi u svoje krevete. Dešavalo se da namerno zaključa kuću i onda smo noć morali da provedemo napolju. Ćebe smo za svaki slučaj uvek držali u šupi da bismo imali čime da se pokrijemo ako je napolju hladno - priseća se novinar. Te noći, kaže Milan, nekada su bile i bezbrižnije od onih koje je provodio kod kuće.

foto: Printscreen

- Plašio sam se da zaspim kada je tu. Sluh sam toliko izoštrio da sam u svakom momentu po njegovom koraku znao u kom je delu kuće.

(Espreso.co.rs/Informer HIT)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.