EVO ŠTA JE URADIO KRISTIJAN KADA SE NAŠAO U EMISIJI SA STANIJOM! Niko ovo nije očekivao, šokirao čak i Ognjena!
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen Pink tv

ŠOK ZA ŠOKOM

EVO ŠTA JE URADIO KRISTIJAN KADA SE NAŠAO U EMISIJI SA STANIJOM! Niko ovo nije očekivao, šokirao čak i Ognjena!

Kristijan je prvi koji je izneo svoju stranu priče, a onda je Stanija sa knedlom u grlu i suzama u očima rekla svoje

Objavljeno:

Ove večeri u emisiji "Amidži šou" sreli su se oči u oči Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević. Kristijan je prvi koji je izneo svoju stranu priče, a onda je Stanija sa knedlom u grlu i suzama u očima rekla svoje.

foto: Printscreen Pink tv

Prvenstveno želim da kažem da je čovek sa ulice da ću ispoštovati događaj koji smo dogovorili. Isklevetao me na sve moguće načine i pretio smrću i nisam više mogla ništa da ga ne prijavim u policiji. Ja razumem ono za dete, ali i ja sam nečije dete. Ovom prilikom ti se izvinjavam za to, ali moraš i ti da shvatiš kako je mojoj majci dok si me ti klevetao.

foto: Printscreen

Prvi si krenuo, Kristijan, nikad ne bih ušla u to. Ja nikada nisam htela time da se bavim. Isklevetao si me samo odjednom. Bio je "Amidži šou", "Magazin In", pitala sam te je l sve u redu, rekao si da jeste i onda je krenulo vređanje - rekla je Stanija sa suzama u očima, a na to se nadovezao Kristijan i pružio joj ruku pomirenja:

Nemoj više da razvlačimo, nema zle krvi, izvinuli smo se, hvala tebi, hvala meni, nećemo više da razvlačimo temu od ovoga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.