MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR NA GODINU DANA ZBOG NASILJA U RIJALITIJU! Oglasio se ADVOKAT i objasnio sve o postupku!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR NA GODINU DANA ZBOG NASILJA U RIJALITIJU! Oglasio se ADVOKAT i objasnio sve o postupku!

Miljana Kulić uskoro bi mogla da završi iza rešetaka i to zbog nasilja u rijalitiju

Objavljeno:

Naime, nakon što je nedavno na sudu priznala krivicu za nanošenje telesnih povreda Marku Đedović, Kulićevu očekuje i suđenje sa Jovanom Tomić Matorom, koja je tereti za istu stvar. Kako nam je advokat Jelena Zakonović objasnila, ukoliko bude proglašena krivom, Miljana moguća su tri scenarija.

- Ukoliko sudija presudi novčanu kaznu, to će biti u maksimalnom iznosu do 9 miliona dinara. Ukoliko, pak, dobije uslovnu kaznu, moraće u propisanom periodu da pokaže disciplinovano ponašanje, a ukoliko dobije zatvorsku kaznu, preti joj najviše godinu dana iza rešetaka, s tim što je moguć i kućni pritvor, sa ili bez elektronskog nadzora - kaže advokat i otkriva da postoji olakšavajuća okolnost. Naime, Miljana je u „Zadruzi“ istakla da je u vreme incidenta sa Markom i Matorom bila pod dejstvom jakih psihijatrijskih lekova.

foto: Printscreen

- Ukoliko je pod lekovima bila potpuno neuračunljiva, može da bude oslobođena kazne, a u zavisnosti od mere neuračunljivosti sudija može delimično da smanji kaznu - kaže advokat Zakonović za ,,Alo!“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.