OPERISAO JE SVE NA TELU, A P*NIS MU JE OGROMAN ZBOG OVOGA! Tužna istina o Nevenovom polnom organu!
Neven Ciganović, Foto: Printscreen Youtube

OPERACIJE ZA VEČNU MLADOST

OPERISAO JE SVE NA TELU, A P*NIS MU JE OGROMAN ZBOG OVOGA! Tužna istina o Nevenovom polnom organu!

Promenio je lični opis a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku

Objavljeno:

Takmičar rijalitija "Parovi" Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik "Velikog brata", "Farme", a sada je po drugi put stanovnik luksuznog zemunskog zdanja. Promenio je lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku.

Cigi nikada nije krio da je veliki ljubitelj plastičnih operacija i tetovaža, pa on danas više liči na lutku nego na čoveka.

- Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam, pa sam postoa anoreksičan i bulimiča. Bio sam jako opsednut svojim izgledom - rekao je on jednom prilikom.

On je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima.

Išao je u Iran da operiše već operisani nos. Tokom operacije ustanovili su mu prijapizam, neželjenu erekciju, bolnu i koja nije izazvana sek*ualnom željom.

U Istanbulu je deo kose presadio na obrve, za koje je hteo da budu čupavije nego do tada.

Na telu ima preko 20 tetovaža, a samo neke od njih su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a ima istetoviranu i Severininu sliku. Kasnije Cigi se susreo sa pevačicom koja ga je izvređala zbog fizičkog izgleda, pa se razočarao

Neven je u Londonu snimio emisiju "Plastičan i ponosan", a u istoj je njegova prijateljica otkrila kako je u mladosti bio skroman i stidljiv dečko.

- Samo želim da zaustavim starenje. Želim da izgledam kao da imam 47 zauvek - rekao je Ciganović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.