NADEŽDA SE BRUTALNO OBRATILA TOMOVIĆU: Jedva čekam da izađeš da se vidimo NAPOLJU! (FOTO)
Foto: Printscreen

OTVORENO!

NADEŽDA SE BRUTALNO OBRATILA TOMOVIĆU: Jedva čekam da izađeš da se vidimo NAPOLJU! (FOTO)

Nadežda Biljić danas se oglasila za Pink.rs povodom toga što su se rano jutros njen nevenčani suprug Toma Panić i Paula Hublin ljubili. Šta je rekla, možete pročitati u nastavku teksta, a imala je šta da kaže i za Vladimira Tomovića.

Objavljeno:
foto: youtubescreen

Naime, Vladimir je noćas osudio Tomino ponašanje sa Paulom, te mu svašta rekao.

- Ja sam sa Nadeždom ovde proveo lepe trenutke. Mene samo zanima gde je Toma koji je rekao da je Nadežda njegova žena, kraljica? Ne može ona tako da govori o majci tvog deteta. Paula ima pravo da radi šta hoće. Mislim da su napravili interni dogovor, moraš da shvatiš Tomo, sve i da je tako, poštujem, ali ne poštujem da majka tvog deteta plače, a ova devojka ima osmeh. Znam Nadeždu, ona plače i pati, iako je ovo možda igra - rekao je Tomović.

foto: Printscreen

Na ovo nije ostala imuna Nadežda, koja mu je uputila reči zahvalnosti.

- Vladimire Tomoviću, najviše na svetu te voli tvoja drugarica, poštujem te i cenim od prvog dana, ne slažem se za onaj udarac, to nisi trebao da uradiš, o tome smo pričali i ti to znaš. Svaka ti je ka Njegoševa, bravo care! Mnogo te volim, mnogo i jedva čekam kraj rijalitija da se vidimo i odemo na kafu, mnogo te voli tvoja drugarica, bravo! - poručila je Nadežda Tomoviću.

foto: Instagram screenshot

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.