STANIJI ISEKLI GUME NA KOLIMA NJENOG BRATA, PORUKA OD KRISTIJANA NJENOJ MAJCI: Iseći ćemo i tebe i sina na komade!
Foto: printscreen

ZADRUGA 4

STANIJI ISEKLI GUME NA KOLIMA NJENOG BRATA, PORUKA OD KRISTIJANA NJENOJ MAJCI: Iseći ćemo i tebe i sina na komade!

Kristijan Golubović izveden je juče iz rijalitija "Zadruga" i odveden u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi zbog pretnje smrću Staniji Dobrojević i njenoj porodici!

Objavljeno:

Žestoki momak stigao je u podne kod tužioca. Tamo se, međutim, zadržao svega 15-ak minuta jer, kako saznajemo, nije želeo da priča bez svog advokata, pa je novo saslušanje zakazano za sutra.

Kristijan će biti saslušan jer je javno zapretio ubistvom starleti zato što je pričala da ćerka zapravo nije njegova, već da je supruzi tokom vantelesne oplodnje podmetnuo spermu svog drugara.

- Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju Dobrojević lično ili će to uraditi neko od mojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini zato što mi je uvredila dete. Uradiću to po cenu da robijam 40 godina! - rekao je nedavno Kristijan. Tu se nije zaustavio, već je zapretio i njenoj porodici.

foto: Print Screen Youtube

- Stanija je pisala po društvenim mrežama sve i svašta. To su videli moji prijatelji, odmah su me pozvali i rekli su mi: "Brate, da li da odemo u Rumu i da joj kevu i brata isečemo na komade?!" - rekao je Kristijan u rijalitiju, ne otkrivajući šta im je odgovorio.

Kako saznajemo, Stanijina porodica uveliko dobija preteće poruke od Golubovićevih prijatelja, koji im poručuju da će ih raskomadati ako starleta uđe u "Zadrugu 4". Zbog toga će Stanija sledeće nedelje doputovati iz Amerike i planira da odmah ode u tužilaštvo.

- Stanija je trebalo da uđe u rijaliti pre nekoliko nedelja, ali zamolila je produkciju da prolongira ulazak jer se ne oseća bezbedno. Ispričala mi je da su Kristijanovi ortaci isekli gume na automobilu njenog brata u Rumi! U međuvremenu je njena majka dobila preteće poruke da će nju i njenog sina iseći na komade ako Stanija uđe u 'Zadrugu', a u potpisu je bilo Kristijanovo ime! Zato će Stanija pravo sa aerodroma otići u tužilaštvo kako bi podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana - kaže izvor blizak starleti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.