UČESNICA ZADRUGE VARALA LJUDE NA ULICI! Na konto tužne priče, "prosila" novac od naroda? Sve je ISPLIVALO! (FOTO)
Foto: Printscreen

AUUUU

UČESNICA ZADRUGE VARALA LJUDE NA ULICI! Na konto tužne priče, "prosila" novac od naroda? Sve je ISPLIVALO! (FOTO)

Otkriveni detalji iz prošlosti ove učesnice rijalitija.

Objavljeno:

Kada se pomene aktuelna učesnica "Zadruge" Rea Anđelović, često se ističe i njena tužna prošlost i da je svirala u Knez Mihajlovoj kako bi skupila pare za harfu. Međutim, na društvenim mrežama osvanuo je komentar koji se odnosi upravo na tužnu priču koja se vezuje za život aktuelne rijaliti zvezde.

– Mene čudi da je niko nije digao da ispriča svoju priču, pa zato su je i uveli, ne zbog pevanja sigurno. Skupljala je pare za harfu, za školovanje u Beču... dok je nije videla profesorica koja jedina predaje harfu u Beogradu i tako je otkrivena prevara da uopšte ne ide u muzičku školu, da je majka se osmislila.... imate u novinama "Devojčica vara ljude u Knezu" tako nešto - glasi komentar koji je osvanuo na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

I zaista je pre nekoliko godina, prvo u medijima osvanula tužna priča o devojčici koja svira u Knezu, kako bi skupila pare za harfu, a nekoliko dana kasnije, osvanuli su i naslovi u kojima se navodi da dotična devojčica nije baš iskrena.

Kako se navodi u tekstovima iz tog perioda, reč je o devojčici koja je tada imala 14 godina i čije ime su navodili kao Andrea A, odnosno prezime joj tada nije bilo u potpunosti otkriveno jer je tada dotična osoba bila maloletna.

– Ona je nekoliko puta pričala za beogradske medije kako pohađa muzičku školu "Mokranjac" govoreći da joj za kupovinu harfe treba 15.000 evra. Takođe, navela je i da ide i na privatne časove i da planira da se školuje u Beču kada kupi instrument. Na natpisu pored kojeg je pevala u prometnoj beogradskoj ulici uvek bi napisala koliko joj novca još fali. Tako je pre dva dana napisala da joj fali još sedam evra. Prolaznici joj mesecima nesebično pune kutiju - navodi se u tekstu iz "Večernjih novosti" iz 2016. godine.

U tom tekstu, Dijana Sretenović je raskrinkala ovu devojčicu jer je ona jedina profesorka harfe u školi u koju je Andrea tvrdila da tada ide, a profesorka je proverila sa kolegama i studentima muzičke akademije da li poznaju Andreu i niko joj to nije potvrdio.

foto: Printscreen Instagram

- Svi su mi rekli isto, da je ne poznaju. Obavestila sam školu o svojim saznanjima. Nakon što sam nekoliko puta proverila Andreine tvrdnje, vratila sam se u Knez Mihailovu i zamolila da skloni transparent jer svaki učenik naše škole ima obezbeđen instrument, pa bi iza njenih priča proizašlo da ona sakuplja za "Mokranjac" - otkriva profesorka Sretenović.

Tadašnji direktor osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici, Stanislav Stevuljević, rekao je tada da je Andrea njihova učenica, ali da ne dolazi na časove.

- Kolege su me upozoravale da su je viđale kako traži novac od prolaznika u okolini Vidikovačke pijace. Ja sam se nekoliko puta obraćao Centru za socijalni rad, jer deteta nema u školi, prepušteno je ulici. Mi smo proverili sve muzičke škole i dobili potvrdu da je nemaju u evidenciji. Ona ništa ne svira - rekao je tada direktor pomenute škole.

– U Centru za socijalni rad navode da nije poznato gde devojčica živi i da se sumnja da je majka zloupotrebljava, a komunalna policija je takođe intervenisala i potvrdila da Andrea ne ide ni u jednu muzičku školu i da nije imala potrebna odobrenja za nastupe. Kada su komunalci išli do njene kuće nije bilo nikog. Andrea je inače pevala i sa natpisima da skuplja novac i za Isidoru Bjelicu, a i za bolesnog dečaka Mateju Mišića - navodi se u pomenutom tekstu iz 2016. godine.

Pošto ime i inicijali odgovaraju aktuelnoj učesnici "Zadruge", a svima je poznato da je Rea ušla u rijaliti sa pričom koja je rastužila mnoge, verujemo da će ona u narednom periodu dobiti priliku da objasni o čemu se tačno radi i da li je ona, kao maloletna, varala naivan narod koji je sretala u Knez Mihajlovoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.