JOVANIN VERENIK ŽESTOKO OPLEO PO TOMOVIĆU! Nakon priče da ga je PREVARILA, brutalno se obratio OVIM REČIMA!
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

ZAUZETA A IPAK ODUZETA

JOVANIN VERENIK ŽESTOKO OPLEO PO TOMOVIĆU! Nakon priče da ga je PREVARILA, brutalno se obratio OVIM REČIMA!

Jovanin dečko Luka nije mogao da sakrije koliko je besan zbog gestova Vladimira Tomovića

Objavljeno:

Vladimir Tomović ne odustaje od namere da osvoji svoju simpatiju iz Bele kuće, misicu Jovanu Ljubisavljević, koja je inače u ''Zadrugu 4'' ušla kao zauzeta devojka, a u rijaliti ju je ispratio dečko Luka, sa kojim je u vezi tri godine.

??

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva) дана

Iako u poslednje vreme vešto pokušava da izbegne Tomovića i da ostane ravnodušna na njegova udvaranja i romantične gestove, mnogi ukućani veruju u to da će Vladimir uspeti da je osvoji, kao i da između njih vlada obostrana hemija.

foto: Printscreen

Sinoć je ovonedeljni vođa Marija Kulić za svoje potrčke izabrala upravo Jovanu i Tomovića, te oni sada provode vreme zajedno u izolaciji, a misica vešto izbegava komunikaciju sa cimerom, koji ne odustaje od nje. Kako bismo čuli šta na sve ovo kaže Jovanin dečko Luka, kontaktirali smo ga, a on nije mogao da sakrije koliko je besan zbog gestova Vladimira Tomovića, a čini se da i za njega njihov boravak u izolaciji predstavlja veliki test.

foto: Printscreen

Eto taman prilike da Jovana pokaže svima ono što mi koji je poznajemo dobro, već odavno znamo. Sad je trenutak da svi vide ko je i šta je Jovana! A to što on radi, to govori o njemu... Njega ne bih komentarisao - rekao je Jovanin dečko Luka za domaće medije i ovim svima jasno stavio do znanja da je i te kako besan na Vladimira zbog njegovih pokušaja da osvoji Ljubisavljevićevu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.