KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ĆE VEČERAS ISEĆI KOMAD RUKE I SVIMA POKAZATI KOSKU! Ovo se NIKADA nije desilo u rijalitiju
Foto: Printscreen youtube Zadruga

strava i užas

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ĆE VEČERAS ISEĆI KOMAD RUKE I SVIMA POKAZATI KOSKU! Ovo se NIKADA nije desilo u rijalitiju

- Pošto si hteo neke večeri, pokaži nam večeras to! Pred svima, rekao si za stolom - zamolila je Marija

Objavljeno:

Kristijan Golubović bio je gost na radiju "Amnezija" kako bi odgovorio na pitanje Lepog Miće, a tom prilikom došlo je do sukoba sa Marijom Kulić.

- Kako komentarišeš uvrede na svoj račun? - glasilo je pitanje.

- Pokajao sam se dva puta, u prvih sedam dana, a onda sam se uspavao jednom, toliko koliko mi drže pažnju ljudi. Mnogo mi je pomoglo to što sam se odvojio i pravim neku drugačiju atmosferu. Znate kako, kada sam dolazio ovde, ja sam pričao sa najvažnijim faktorom i sa preko 150.000 mojih obožavala ili prijatelja i drugova i oni su mi rekli da uđem zbog njih. Statistika govori, da sam ja interesantniji mnogima kada i spavam, nego mnogi koji pokušavaju da budu interesantniji. Ono što je pričala Marija, ja sam voleo takve da peckam u zamku i velikog Miću. Ja sam dosta puta uvaljivao, ja sam rekao Sanji da nas merkaju, ja sam joj rekao da mi priđe za ples, da vide kako igraju i ja sam rekao da garantujem da će biti komentar za sat vremena. E onda, ispadne nam iz fokusa, pa smo je onda tražili da lepo vidi da me hvata po vratu. To su te fore! Ovaj kvazi mudrac Marija sve šta je rekla... - pričao je Kristijan, a onda je Marija upala u radio kako bi se obračunala sa njim i nastao je haos:

- Pošto si hteo neke večeri, pokaži nam večeras to! Pred svima, rekao si za stolom - zamolila je Marija.

- Pa šta ti misliš, da me je izgrebala mačka? Ti si živela u Nišu, gde si ti mogla da vidiš to? Ali ti ćeš pasti u nesvest, a ja mogu da pokažem kosku i zašijem odmah ovde komad mesa, ali da mi daš ceo honorar - uzvratio je Golubović, a onda je Marija napustila njegovo prisustvo.

- Ja sam radio kao medicinski brat u zatvoru četiri godine, a one su ovde da im se ljudi smeju - nastavio je Kristijan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.