EVO ZAŠTO JE PRETUKAO? Drogirani Janjuš terao Maju Marinković na se*s u TROJCI sa njegovim drugom, nastao HAOS
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

EVO ZAŠTO JE PRETUKAO? Drogirani Janjuš terao Maju Marinković na se*s u TROJCI sa njegovim drugom, nastao HAOS

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković kriju da je do sukoba i fizičkog okršaja između njih došlo kada joj je on u drogiranom stanju predložio da imaju trojku s njegovim prijateljem u njenom stanu, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

Objavljeno:

Poslednjih nedelju dana podigla se velika frka oko fotografija na kojima starleta ima modrice svuda po licu i rukama.

Nakon što je učesnik "Zadruge 4" objavio da se razveo od supruge Ene i da je stavio tačku na brak, oglasila se ljubavnica iz "Zadruge 3" sa skandaloznim tvrdnjama da je od njega dobila batine, da joj je tražio novac, te da su zbog toga prekinuli svaki kontakt.

Mi smo došli do izvora koji nam otkriva strašnu istinu i detalje haosa nastalog pre mesec dana.

- Maja se u javnosti predstavlja kao opasna mačka, žestoka devojka i osoba koja jede muškarce, ali ona nije takva, ona je emotivna duša, kad voli, ona voli. Janjuša voli i dalje, znam to. Ona mi je sve rekla, ali neće da pređe preko šamara i uvreda. "Ja sam luda za njim, ali što ne ide, ne ide. Sve sam htela da menjam, da budem i domaćica ako treba, ali kurva nisam. Nisam krpa koju svako gazi. Kada sam videla da, pored kockanja, on voli da se drogira, nije mi bilo dobro. Plakala sam tri dana. On je sve to video. Pitao je i mene da šmrknem, rekla sam mu da mi skloni to sa očiju", rekla mi je Maja posle jedne svađe s njim. Baš je bila klonula duhom. Nije to bila vesela Maja, koju ja poznajem - kaže njena bliska prijateljica koja nije želela da je imenujemo zbog skandaloznih detalja koje nam je ispričala. Ona dalje nastavlja da nam prepričava kako je do šamaranja došlo i zašto starleta više neće da čuje za Crnogorca.

foto: Privatna arhiva

- Sve mu je puštala, malo je falilo da on bude gazda u njenom stanu. Ponašao se bahato i bezobrazno. Čak je i s ocem Takijem zaratila zbog njega. Jedne noći kada se vratila s večere na kojoj je bila sa mnom i još dve drugarice, zatekla je prizor kakav nikada nije slutila da će videti. Janjuš je bio u stanu s još jednim likom. Na stolu je bilo belo. Smejali su se i lupetali svašta. Maja je bila uplašena. Nije se nadala tome. Nije ga viđala takvog. "Malena, gde si ti meni, gde je ljubav moja? Ovo je moj drug, ajde malo zamešaj za nas. Pokaži tatici kako ti to radiš i zašto se ja ložim na tebe. Ajde, dođi u sredinu kod nas", bio je to direktan poziv na seks utroje. Maja je bila zabezeknuta. Bojala se da će je možda silovati - nastavlja njena prijateljica koja je upućena u sve što se dešavalo između njih dvoje. Kada je starleta počela da galami, došlo je do fizičkog okršaja u kom je zadobila modrice.

foto: Privatna arhiva

- Maja je smogla snage da počne da se dere na njega. Počela je da vrišti, šutnula je onu drogu sa stola, sve je prosula po parketu. To je Janjuša izvelo iz takta. Skočio je kao oparen na nju i počeo da je šamara. "Kurvo raspala, samo sam se šalio za seks. Znaš li koliko ovo košta, glupačo jedna. Sad ću ti je*ati mamu nenormalnu. Ne sme čovek da se šali sa kurvama više. Sve ti je*em", galamio je on i gurao je Maju, tada je dobila veliku modricu na ruci. Šamarčina je pukla kao bomba. Ona je bila van sebe. Sitna žena, a on kao bizon veliki. Znate šta je to. Imala je sreće da je njegov drugar bio malo prisebniji, pa je skočio da odvuče Janjuša. Uhvatio ga je za revere i odvukao napolje. Maja je onako razdrljena i čupava uspela da okrene ključ i da zaključa vrata. Nije zvala policiju jer nije želela da Taki zna šta joj se desilo. Janjuš se više nije vraćao u stan. Tamo još stoje neke njegove stvari - završava Majina prijateljica koja je sve ovo ispričala jer je želela da se zna istina. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Marinkovićkom u vezi s ovom pričom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.