KRENUO JE NAJKONTROVERZNIJI RIJALITI IKADA! Parovi se upoznaju na osnovu GENITALIJA, ovo je POTPUNO LUDILO!
Gola privlačnost, Foto: Printscreen

ŠOK

KRENUO JE NAJKONTROVERZNIJI RIJALITI IKADA! Parovi se upoznaju na osnovu GENITALIJA, ovo je POTPUNO LUDILO!

Britanski rijaliti šou za upoznavanje 'Gola privlačnost' privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku

Objavljeno: 12:46h

Ipak, ovaj show zabavnog karaktera nije svima seo. Channel 4 na kojem se emituje 'Gola privlačnost' nakon samo jedne epizode primio je čak 45 tužbi...

Britanski rijaliti šou za upoznavanje 'Gola privlačnost' privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku. Slogan emisije je 'Mi volimo započeti onako kako dobar dejt se završava... goli.'

Takmičari prvo 'upoznaju' najintimniji deo kandidata, odnosno vide ih gole od struka, pa po tome odlučuju ko od pet potencijalnih partnera ispada, a ko ulazi u uži krug.

U drugom krugu osim genitalija, otkriva im se i torzo, ali tek u trećem krugu i lice potencijalnih partnera. Na kraju sledi odabir kandidata s kojim će od njih kasnije, potpuno obučeni, da izađu na dejt.

Sudije su gole jer bi rijaliti, po ideji tvoraca, trebao istražiti teoriju 'sirove primitivne privlačnosti' i videti može li ona biti dobra baza za potencijalnu ljubav.

Ipak, ovaj šou zabavnog karaktera nije svima 'seo'. Channel 4 na kojem se emitira 'Gola privlačnost' nakon jedne epizode 2016. godine primio je čak 45 tužbi, pisao je The Sun. U izveštaju je navedeno da je u 48 minuta šou-a prikazano 282 kadra muškog polnog organa i 69 ženskih.

Prvu epizodu gledalo je čak 1,3 miliona gledalaca, a televizijski kanal objasnio je zašto su došli na ideju da kreiraju takav šou.

Bazira se na radu psiholoških i seksualnih naučnika koji tvrde da su gole veze ključ uspešne veze - rekli su s televizije.

Nova četvrta sezona 'Gole privlačnosti' emituje se od ponedjeljka do petka u 23.45 na RTL Livingu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.